Search
Close this search box.
Zona Centar
Broj pregleda

PETO KOLO: FK Svrljig za vikend protiv Brzog Broda

Podeli sa prijateljima:

Uzbudljiva fudbalska akcija dolazi u nedelju, 17. septembra, kada će FK Svrljig odmeriti snage sa ekipom FK Brzi Brod iz Niša.

Uroš Žikić sa loptom, foto: M.M.
Uroš Žikić sa loptom, foto: M.M.

Ova važna utakmica će se odigrati na terenu u naselju Brzi Brod u Nišu, obećavajući uzbudljivu i neizvesnu borbu.

Ovaj susret ima poseban značaj za FK Svrljig, jer su u potrazi za ključnom pobedom koja će ih približiti cilju – napredovanju u viši rang takmičenja, u Srpsku ligu Istok. S obzirom na konkurenciju u Zoni Centar, svaka pobeda je od suštinskog značaja, a svaki bod može napraviti razliku na kraju sezone.

FK Svrljig ulazi u ovu utakmicu sa jasnim ciljem da osvoji tri boda. Pobeda bi ne samo unela dodatni entuzijazam u tim, već bi ih i pomakla bliže ostvarenju njihovih sportskih ambicija.

Ekipa FK Brzi Brod, iako bivši srpskoligaš, takođe će želeti da ostvari uspeh na ovom susretu i odbrani svoj teren. Očekuje se da će ova utakmica doneti uzbuđenje i rivalstvo na terenu.

Ovaj duel predstavlja peto kolo fudbalske lige Zona Centar i obećava da će biti borba do poslednjeg zvižduka sudije. Navijači oba tima i ljubitelji fudbala imaće priliku da uživaju u nadmetanju koje će odlučiti sudbinu timova u ovom takmičenju.

Nedelja, 17. septembar, biće dan koji će doneti fudbalsku strast i nadu za FK Svrljig u njihovoj trci za višim rangom takmičenja. Svi su pozvani da podrže svoje omiljene timove i prisustvuju ovoj važnoj utakmici koja će sigurno biti uzbudljiva.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast!

VEST GODINE: ODOBRENO DVA MILIONA DOLARA SVRLJIGU

Sportski dani

Uspešno završen turnir u Crnoljevici

Lokalni izbori 2024

Narodna poslanica i potpredsednica GO SNS Nevena Đurić u poseti šestočlanoj porodici

Politika

Razrešena pomoćnica predsednika opštine Svrljig

Sport

Igrači 2014. Škole fudbala “Aca Menta” Svrljig prvaci Fair play B lige Niš

Sportske vesti

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga od Jedinstva

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano