Search
Close this search box.
Sport
Broj pregleda

Radovi na izgradnji pomoćnog terena sa veštačkom travom u punom jeku!

Podeli sa prijateljima:

Napredak u oblasti sportske infrastrukture je ključan za razvoj lokalnih sportskih talenata i promociju fizičke aktivnosti u zajednici. U tom duhu, Opština Svrljig u saradnji sa Ministarstvom sporta Republike Srbije preduzela je značajan korak u unapređenju sportskih objekata u ovom regionu. Jedan od najnovijih projekata je izgradnja pomoćnog terena sa veštačkom travom pored stadiona FK Svrljig.

Radovi na izgradnji terena, foto: Svrljiške novine
Radovi na izgradnji terena, foto: Svrljiške novine

Ovi radovi predstavljaju važan korak ka stvaranju modernog sportskog kompleksa koji će služiti lokalnoj zajednici i sportskim entuzijastima. Evo nekoliko ključnih detalja o ovom projektu:

  1. Finansiranje iz sredstava Ministarstva sporta Republike Srbije i Opštine Svrljig: Projekat izgradnje pomoćnog terena sa veštačkom travom je finansiran kroz značajna sredstva Ministarstva sporta Republike Srbije, uz doprinos Opštine Svrljig. Ova saradnja omogućava da se ostvari visoki standard i kvalitet infrastrukture.
  2. Drenažni sistem: Teren će biti opremljen savremenim drenažnim sistemom koji će omogućiti brzo odvođenje viška vode sa terena. Ovo će obezbediti da teren bude upotrebljiv u različitim vremenskim uslovima i produžiti njegovu trajnost.
  3. Ograda po propisima: Bezbednost igrača i gledalaca je od suštinskog značaja. U skladu sa tim, teren će biti adekvatno ograđen i obezbeđen, prateći sve relevantne propise i standarde.
  4. Planirana tribina: Jedan od planova za budućnost je postavljanje tribine na pomoćnom terenu. Ova tribina će omogućiti bolje uslove za gledaoce i podršku lokalnim timovima.

Ovaj sportski objekat će ne samo doprineti razvoju fudbala i drugih sportova u Svrljigu, već će i stvoriti atraktivan prostor za rekreaciju i okupljanje lokalne zajednice. Izgradnja terena sa veštačkom travom predstavlja značajan korak ka unapređenju sportske infrastrukture, čime se stvaraju bolji uslovi za razvoj sportskih talenata i promociju zdravog načina života među građanima Svrljiga.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano