Search
Close this search box.
Sport
Broj pregleda

Radovi na izgradnji pomoćnog terena sa veštačkom travom u punom jeku!

Podeli sa prijateljima:

Napredak u oblasti sportske infrastrukture je ključan za razvoj lokalnih sportskih talenata i promociju fizičke aktivnosti u zajednici. U tom duhu, Opština Svrljig u saradnji sa Ministarstvom sporta Republike Srbije preduzela je značajan korak u unapređenju sportskih objekata u ovom regionu. Jedan od najnovijih projekata je izgradnja pomoćnog terena sa veštačkom travom pored stadiona FK Svrljig.

Radovi na izgradnji terena, foto: Svrljiške novine
Radovi na izgradnji terena, foto: Svrljiške novine

Ovi radovi predstavljaju važan korak ka stvaranju modernog sportskog kompleksa koji će služiti lokalnoj zajednici i sportskim entuzijastima. Evo nekoliko ključnih detalja o ovom projektu:

  1. Finansiranje iz sredstava Ministarstva sporta Republike Srbije i Opštine Svrljig: Projekat izgradnje pomoćnog terena sa veštačkom travom je finansiran kroz značajna sredstva Ministarstva sporta Republike Srbije, uz doprinos Opštine Svrljig. Ova saradnja omogućava da se ostvari visoki standard i kvalitet infrastrukture.
  2. Drenažni sistem: Teren će biti opremljen savremenim drenažnim sistemom koji će omogućiti brzo odvođenje viška vode sa terena. Ovo će obezbediti da teren bude upotrebljiv u različitim vremenskim uslovima i produžiti njegovu trajnost.
  3. Ograda po propisima: Bezbednost igrača i gledalaca je od suštinskog značaja. U skladu sa tim, teren će biti adekvatno ograđen i obezbeđen, prateći sve relevantne propise i standarde.
  4. Planirana tribina: Jedan od planova za budućnost je postavljanje tribine na pomoćnom terenu. Ova tribina će omogućiti bolje uslove za gledaoce i podršku lokalnim timovima.

Ovaj sportski objekat će ne samo doprineti razvoju fudbala i drugih sportova u Svrljigu, već će i stvoriti atraktivan prostor za rekreaciju i okupljanje lokalne zajednice. Izgradnja terena sa veštačkom travom predstavlja značajan korak ka unapređenju sportske infrastrukture, čime se stvaraju bolji uslovi za razvoj sportskih talenata i promociju zdravog načina života među građanima Svrljiga.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sportske vesti

FK SVRLJIG: Postavljene nove kućice za rezervne igrače

Sportski dan

FK Svrljig spremno dočekuje Partizan, predsednik obišao završne radove

Lokalni izbori 2024

Dr Branimir Nestorović na predizbornoj tribini u Svrljigu

Lokalni izbori 2024

Ovo su kandidati za odbornike GG Pokret za spas Svrljiga

Sportske vesti

FK Svrljig osvojio nova tri boda

Lokalni izbori 2024

Saopštenje koalicijie ,,Aleksandar Vučić – Svrljig sutra”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano