Search
Close this search box.
Zabava
Broj pregleda

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUL 2023. GODINE

Podeli sa prijateljima:

OVAN

Pomalo naporan dan za vas kada je poslovni segment u pitanju. I pored vaše velike angažovanosti i truda, neke situacije je prosto nemoguće rešiti. Emotivni partner vas pomalo nervira svojim zahtevima. Bolje funkcionišete u kontaktu sa prijateljima.

BIK

Danas ćete imati problem usklađivanja sa poslovnim saradnicima. Bićete dekoncentrisani i vi i oni, ili jednostavno – nećete uspevati da se povežete i razumete u potpunosti. Svesni ste da preterujete sa nekim svojim zahtevima kada je voljena osoba u pitanju.

BLIZANCI

Nećete danas uspeti da izbegnete kritiku ukoliko budete samo otaljavali obaveze koje su vam poverene. Pokušajte da se bolje organizujete i koncentrišete na ono što radite. U odnosu sa voljenom osobom razmislite pre nego što je svojim rečima povredite.

RAK

Imate zajedljive komentare ili ste suviše kritički raspoloženi, pa će oni koji su oko vas imati muke da se usklade sa vama. Razmislite u čemu vi lično sve grešite, nemojte samo tražiti tuđe mane. Voljenoj osobi prećutkujete neke bitne stvari, oko kojih se nervirate.

LAV

Danas ćete morati da budete prilagodljiviji, što će biti prilično teško. Naime, svesni ste svojih vrednosti, možda i previše, i ego vam je u prvom planu, pa je pitanje da li ćete biti spremni na kompromis. Partneru pokažite svoju nežniju stranu ličnosti.

DEVICA

Iako vas obaveze, problemi, nedoumice pritiskaju tokom ovog dana, vi se dosta dobro „držite“ i uspevate da ispoštujete ono na šta ste se obavezali. Danas možete ostaviti jako dobar utisak na osobu koju tek upoznajete ili koju simpatišete.

VAGA

Stoji zabrinutost zbog nekih grešaka koje ste napravili. Bojite se da bi to moglo izaći na videlo, a dodatno vam unose nemir informacije za koje mislite da se odnose na vas. Danas vam baš i nije do „ljubavisanja“, pa ćete samo fizički biti prisutni kraj voljene osobe.

ŠKORPIJA

Neke stvari su se pokrenule nabolje, ali još uvek vam stoji dosta opterećenja u poslovnom segmentu. Nadate se da će ovaj period zastoja uskoro proći. Danas možete popraviti odnos sa partnerom, ali samo ako priznate svoje greške.

STRELAC

Vidite probleme i propuste kod saradnika, ali ste skloni da previđate sopstvene greške i odgovornost. Ne možete ovako funkcionisati, nije problem samo na drugoj strani, već i kod vas. Ovaj modus možete primeniti i na odnos sa voljenom osobom.

JARAC

Možete doživeti danas neke kritike na račun svog rada, bez obzira na to što smatrate da vaše krivice po ovom pitanju nema. Pokušajte da objasnite, ali ako ne ide – ne uplićite se u rasprave. U dobrom ste raspoloženju, voljni da ugađate voljenoj osobi.

VODOLIJA

Očekivali ste više od nekih poslova ili od nekih saradnika i prilično ste razočarani trenutnim rezultatima. Moguće je da će vam brigu danas zadavati i sve u vezi sa finansijama. Voljena osoba vam može popraviti raspoloženje, ali u drugom delu dana.

RIBE

Svesni ste da dosta toga morate završiti, ali niste u podsticajnom raspoloženju. Misli vam lutaju i za one redovne obaveze vam treba više vremena nego inače. Emotivno stoji zadovoljstvo, mada vam neće biti dovoljno ono vreme koje provedete sa partnerom.

www.venerasapapilotnom.com

NAJNOVIJE NA PORTALU

Lokalni izbori 2024

POKRET ZA SPAS SVRLJIGA: U subotu predizborni skup i koncert u gradskom parku

Sport

FK Svrljig izborio opstanak u Zoni Centar

Lokalni izbori 2024

ZNAMO SE: Razgovor sa građanima na zelenoj pijaci

40 godina od osnivanja

Obeležen Dan SŠ ,,Dušan Trivunac Dragoš” Svrljig

Odlična vest

Akcija ,,Na dinar – pet dinara” započeta u opštini Svrljig

Sportske vesti

Istorijska utakmica: Posle 47 godina sastali se ponovo SVRLJIG I PARTIZAN!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano