Search
Close this search box.
Problem koji je potrebno rešiti!
Broj pregleda

MILETIĆ RAZGOVARAO SA NOVOVIĆEM: Rekonstrukcija pružnog prelaza u Svrljigu u što kraćem roku!

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik Milija Miletić je razgovarao sa izvršnim direktorom “Infrastruktura železnica Srbije” Milanom Novovićem o problemima pružnih prelaza na jugoistoku Srbije.

Novović i Miletić, susret u Beogradu, foto: T.S.
Novović i Miletić, susret u Beogradu, foto: T.S.

Miletić je tokom sastanka istakao da je potrebno izvršiti rekonstrukciju pružnog prelaza u Svrljigu, koji je već godinama u lošem stanju i opasnost za saobraćaj i ljude koji ovde prolaze.

– Potrebno je rekonstruisati pružni prelaz u Svrljigu, koji je u jako lošem stanju, bez svetlosne i zvučne signalizacije. Ovaj prelaz, kao i većina na jugoistoku Srbije, nije bezbedan za saobraćaj i stanovnike koji ovde moraju proći – rekao je Miletić.

Kako je napomenuo, više puta je na sednicama Skupštine Srbije govorio o ovom problemu i poručio da je potrebno što pre rekonstruisati ovaj prelaz koji se nalazi na magistralnom putu.

– Više puta sam govorio na sedicama Skupštine o problemu pružnog prelaza u Svrljigu. Sve češće smo svedoci nezgoda, koje se događaju na ovom prelazu, automobili ostaju “zarobljeni” između branika. Moramo što pre rekonstruisati ovaj pružni prelaz, kako bi svi bili bezbedni – rekao je Miletić na sastanku sa Novovićem.

Miletić i Novović su se saglasili da je potrebno što pre rekonstruisati ovaj pružni prelaz i dogovorili da se ovaj problem reši u najkraćem mogućem roku.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast!

VEST GODINE: ODOBRENO DVA MILIONA DOLARA SVRLJIGU

Sportski dani

Uspešno završen turnir u Crnoljevici

Lokalni izbori 2024

Narodna poslanica i potpredsednica GO SNS Nevena Đurić u poseti šestočlanoj porodici

Politika

Razrešena pomoćnica predsednika opštine Svrljig

Sport

Igrači 2014. Škole fudbala “Aca Menta” Svrljig prvaci Fair play B lige Niš

Sportske vesti

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga od Jedinstva

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano