Javni poziv
Broj pregleda

Zakazana Javna rasprava o Nacrtu odluke o budžetu Opštine Svrljig za 2023. godinu

Opština Svrljig obaveštava građane, predstavnike udruženja građana, rukovodioce organa, direktore javnih ustanova i javnih preduzeća da će Javna rasprava biti održana dana 29.11.2022. godine sa početkom u 10 časova u sali SO-e Svrljig.

Zgrada opštine Svrljig, foto: Svrljiške novine
Zgrada opštine Svrljig, foto: Svrljiške novine

Pozivaju se zainteresovani građani, predstavnici udruženja građana, rukovodioci organa, direktori javnih ustanova i javnih preduzeća da prisustvuju Javnoj raspravi povodom Nacrta odluke o budžetu opštine Svrljig za 2023. godinu, stoji na sajtu Opštine Svrljig.

Opština poziva da se sugestije i predlozi dostavljaju i putem elektronske pošte: [email protected] počev od 22.11.2022. godine, pa sve do 29.11.2022. godine do 15 časova.

Odeljenje nadležno za davanje informacija u vezi sa predloženim Nacrtom odluke o budžetu opštine Svrljig za 2023. godinu je Odeljenje za budžet, finansije i privredu Opštinske uprave opštine Svrljig, osoba za kontakt je načelnik Odeljenja Marina Savić, tel: 018/821-105.

Nacrt odluke o budžetu opštine Svrljig za 2023. godinu objavljen je na zvaničnom sajtu opštine.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Prezentacija lopovluka i ojadjibvanja siromašnog stanovništva Svrljiške opštine.Legalizacija svega preko odbornika Skupštine. STRAŠNO

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *