PREDSEDNICA OBIŠLA RADOVE
Broj pregleda

Dobili asflat posle 60 godina

Žitelji svrljiškog naselja Lukavica koji žive u Lukavičkoj ulici danas su dobili asfaltiran put posle 60 godina čekanja. ”Za ovaj poduhvat najzaslužniji su predstavnici lokalne samouprave na čelu sa predsednicom Jelenom Trifunović”, kažu meštani ovog naselja.

Asfalt-u-Lukavickoj-ulici

Došao je i taj dan kada su žitelji Lukavičke dobili asfaltiran i uređen put. Nadam se da više neće biti nikakvih problema što se tiče infrastrukture u ovom naselju, poručila je predsednica zadovoljnim meštani Lukavičke.

Predsednica sa meštanima
Predsednica sa meštanima

Naime, u Lukavičkoj ulici je u predhodnom periodu uredno izgrađena vodovodna i kanalizaciona mreža, te se sa današnjim radovima stavlja tačka na infrastrukturne poduhvate.

Starosedeoci kažu da je asfalt pred njihove kapije došao nakon 60 godina i dodaju da nikada nije kasno za dobre stvari.

Deca uživaju na novom asfaltu
Deca uživaju na novom asfaltu

A nestrpljiva dečica  već postavila kamene golove i uživaju igrajući fudbal na novoasfaltiranom putu.

Put koji je izgrađen iz dve faze zbog neravnog terena i predhodnih iskopavanja dugačak je pola kilometara a širok pet metara.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

9 Komentara

 • a sajtareva ulica kad ce da dobije asfalt.Izgleda NIKAD

 • Kada je planirano asfaltiranje puta Varoš- Mečji do? Predlažem jednu grupnu vožnju ovim putem da bi svi shvatili koliki problem imaju ovi ljudi od pamtiveka do dana današnjeg. Molim vas, mislite na ljude koji su zaboravljeni.

  • da slazem se Miso kad ce to asfaltiranje kada sve obecavaju i nikad,neka podju nekad da vidte od izlaza pa nagore kakav je put ukupno 3,5km puta moze i dole do mosta da stave jedan sloj ali nece

 • Lepo svaka cast. Svi se dobise asfalta samo mestani sela lozan jos uvek nemaju izgradjenu komletnu deonicu. Nadlezni obidjite malo ovo jadno selo vidite koji je cirkus tamo

 • Posle 10 godina dobicete moj glas na izborima.
  Zasluzili ste!

 • Ne treba da se hvalite time sto ljudima u 21. veku obezbedjujete prohodne, ne blatnjave puteve.

 • Ulica je bila asfaltirana do pre dve godine pa su je komunalci raskopali i otisli , nije istina da se prvi put asfaltira -.-

 • nadamo se da necemo jos 60 godina cekati da se asfaltira put prema izvorskim selima,sto je nas poslanik obecao jos l996g,sto sam tada kao novinar evidentirao,a obecanje je oroceno na 1997 g.Da podsetim ,tada je bio potpredsednik opstine.

 • Puna podrska predsednici opstine za asfaltiranje puteva

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *