Politika
Broj pregleda

MILETIĆ: Podržaću Zakon za dobrobit malih sredina! (VIDEO)

Podržaću Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o ministarstvima, poručio je narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić.

Milija Miletić, foto: Parlament
Milija Miletić, foto: Parlament

– Podržaću predlog ovog zakona, razlog je što očekujem da ćemo u okviru ovih novih ministarstava, u okviru buduće Vlade koja će imati kontinuitet, da rešimo neke zaostale probleme koji se tiču malih sredina, opština koje su nerazvijene i demografski ugrožene. Sve što nismo uradili u prethodnom periodu, moramo da uradimo u narednom – rekao je Miletić na konferenciji za novinare održanoj u Narodnoj skupštini.

Kako je Miletić naglasio, i u narednom periodu će se zalagati za bolji život stanovnika na jugoistoku Srbije:

– Predao sam predlog Zakona o Hitnoj pomoći. Ovaj zakon je važan za sve nas, a naročito za opštine koje imaju manje od 25.000 stanovnika i nemaju pravo na Službu hitne pomoći – kazao je Miletić. Miletić je uveren da će buduće Ministarstvo za sport pomoći mladim talentima iz malih sredina: -Veliki broj mladih ljudi u malim sredinama ima talenta za sport, ali nema uslova da se bave sportom. Jedan od takvih primera je opština Svrljig koja nema sportsku halu – objasnio je Miletić.

Narodni poslanici raspravljaju o Predlogu zakona o izmenama i dopunama Zakona o ministarstvima.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

1 Komentara

  • Džaba si ti u koaliciju.Nikakva korist za opštinu.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *