Prijave na konkurs za prijem kandidata u Helikoptersku jedinicu

Obaveštenje

Komandant Helikopterske jedinice Nenad Nedić uputio je poziv svim zainteresovanim mladićima i devojkama da se do 31. marta ove godine prijave na konkurs za prijem kandidata iz građanstva u Vojnu akademiju Ministarstva odbrane i po završenom školovanju postanu deo elitnog tima Helikopterske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova.

Helikopter, foto: Fabio Grandis, preuzeto: Pixabay.com
Helikopter, foto: Fabio Grandis, preuzeto: Pixabay.com

Pozivamo vas da nam se pridružite i postanete deo Helikopterske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova. Tokom četvorogodišnjeg školovanja na Vojnoj akademiji obezbeđeni su besplatna ishrana i smeštaj, oprema i sav neophodan nastavni materijal, a Ministarstvo unutrašnjih poslova obezbedilo vam je i stipendiju, koja na mesečnom nivou iznosi približno 50.000 dinara, ukazao je Nedić.

On je istakao da je po završenom školovanju kadetima obezbeđen siguran posao pilota u Helikopterskoj jedinici.

Nedić je precizirao da kandidati moraju biti državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Srbiji, da imaju manje od 21 godine i da su završili četvorogodišnju školu tehničke struke, ili gimnaziju sa najmanje ostvarenim vrlo dobrim uspehom.

Zainteresovani kandidati o svim pojedinostima konkursa mogu se informisati na internet stranicama Ministarstva unutrašnjih poslova www.mup.gov.rs i Vojne akademije www.va.mod.gov.rs.

Prijava na konkurs podnosi se Ministarstvu unutrašnjih poslova, Sektoru za ljudske resurse, Bulevar Zorana Đinđića 104, 11070 Novi Beograd, direktno ili putem pošte sa naznakom „Za konkurs za prijem u Vojnu akademiju“.

Sve informacije u vezi sa konkursom mogu se dobiti svakog radnog dana, u periodu od 13 do 15 časova, na broj telefona 011/274-0000, lokal 402-81.

Povezano

Komentar

Your email address will not be published.