Radar jedino rešenje?
Broj pregleda

I dalje ne postoji rešenje za bahate vozače u ulici Vase Albanca?

Ulica Vasilija Anđelkovića Albanca nesigurna je za sve pešake, ali i za one najmlađe koji svakodnevno prolaze, jer bahati vozači i dalje nedozvoljenom brzinom jure njome. 

Ulica Vase Albanca, most na Pravačkoj reci, foto: Redakcija
Ulica Vase Albanca, most na Pravačkoj reci, foto: Redakcija

Ova saobraćajnica je, nakon rekonstrukcije puta do Babinog zuba, postala veoma frekventa pogotovu vikendom kada je značajno pojačan saobraćaj.

Međutim, vozači voze umerenom brzinom sve do mosta na Pravačkoj reci, a potom, kada ugledaju pravac bukvalno ne spustaju nogu sa gasa.

Vozači jure ulicom Vase Albanca

Dokaz tome su i na desetine nemilih događaja, od udaranja u žuti most – kidanja točkova, manjih saobraćajnih nezgoda, do sletanja sa puta, udaranja u porodičnu kuću na uglu ulice Boračke i Vase Albanca, i sudara vozača prilikom skretanja ili uključenja u pomenutu ulicu.

DŽIPOM DIREKTNO U DVORIŠTE PORODIČNE KUĆE (FOTO+VIDEO)

Građani ovog dela Svrljiga smatraju da to toga ne bi dolazilo ukoliko se postave ležeći policajci, pa su pre nekoliko godina sakupljali potpise i dostavili ih tadašnjem predsedniku opštine, nadležnim inspekcijskim službama, ali do današnjeg dana po tom pitanju ništa nij rešeno.

Uvek nam kažu nemoguće je da se postave ležeći policajci, ovo je državni put i tako dalje, tako da ništa nismo rešili, a problem je sve veći i veći, kažu građani ovog dela Svrljiga.

Kao rešenje zagovara se postavljanje saobraćajne patrole i radara u blizini mosta na Pravačkoj reci.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *