Svrljiške novine

Lokalna politika
Broj pregleda

Sutra 14. sednica SO Svrljig po hitnom postupku

Predsednik SO Svrljig Milan Mihajlović sazvaoje 14. sednicu SO Svrljig po hitnom postupku za 10. februar u 10 časova. 

SO Svrljig, sednica, foto: M.M.
SO Svrljig, sednica, foto: M.M.

Sednica će se održati u bioskopskoj sali Centra za turizam, kulturu i sport.

Na dnevnom redu nalazi se 14 tačaka među kojima su razrešenje i imenovanje članova i zamenika Opštinske izborne komisije opštine Svrljig u stalnom sastavu i razrešenje predsednika Komisije za privredu i preduzetništvo.

Skupština će konstantovati prestanak funkcije v.d. direktora JKSP ,,Svrljig” Jovana Đorđevića, a potom i imenovati v.d. direktora JKSP ,,Svrljig” Svrljig na sledećoj tački.

Na sutrašnjoj sednici pred odbornicima biće i predlog o utvrđivanju naziva ulica i zaseoka u naseljenim mestimam na teritoriji opštine Svrljig, te predlog Odluke o usvajanju LAP za unapređenje položaja izbeglih i interno raseljenih lica u opštini Svrljig u periodu od  2022-2026. godine.

Takođe, pred odbornicima je i predlog Lokalnog akcionog plana zapošljavanja Opštine Svrljig za 2022. godinu, predlog Odluke o izmeni Odluke o otuđenju i davanju u zakup građevinskog zemljišta, predlog Odluke o izmeni i dopunui Odluke o pravima i uslugama iz oblasti socijalne zaštite u opštini Svrljig, predlog Odluke o izmeni Odluke o finansijskoj pomoći bračnim parovima, predlog Rešenja o usvajanju Izveštaja o radu opštinskog štaba za vanredne siutacije opštine Svrljig za 2022. godinu, predlog Odluke o obrazovanju, sastavu i načinu rada opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Svrljig i predlog Rešenja o usvajanju Godišnjeg plana rada opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Svrljig za 2022. godinu.

Sednica SO Svrljig počinje u 10 časova.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *