RAS
Broj pregleda

MILETIĆ RAZGOVARAO SA DIREKTOROM RAZVOJNE AGENCIJE SRBIJE: Svrljig i jugoistok Srbije imaju investicione potencijale!

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić je razgovarao sa direktorom Razvojne agencije Srbije Radošem Gazdićem o investicionim potencijalima Svrljiga i jugoistočne Srbije.

RAS, foto: privatna arhiva, USS info služba
RAS, foto: privatna arhiva, USS info služba

Miletić je tokom razgovora istakao da postoje brojne prednosti poslovanja i investiranja u Svrljig i jugoistočnu Srbiju:

– Jugoistočna Srbija je dobro mesto za investicije. Prednosti jugoistočne Srbije su dobar izbor lokalnih proizvođača i kvalifikovani radnici, kao i dobra podrška na lokalu. Neophodno je da privučemo investitore kako bi se iskoristile prednosti jugoistoka Srbije i otvorila nova radna mesta – rekao je Miletić.

Vršilac dužnosti direktora Razvojne agencije Srbije Radoš Gazdić je istakao da Agencija ima za cilj da unapredi položaj Srbije, ali i da se svi delovi ravnomerno razvijaju.

Sastanku su prisustvovali i predsednik Opštine Svrljig Miroslav Marković, rukovodilac Odeljenja za finansijsku analizu Republičke razvojne agencije Branka Marinković i vlasnik firme „Euroconfort“ Uroš Balać.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *