Svaka čast!
Broj pregleda

Ministarstvo zdravlja odobrilo Domu zdravlja u Svrljigu sredstva za kupovinu rendgen aparata!

Ministarstvo zdravlja Republike Srbije je odobrilo Domu zdravlja u Svrljigu sredstva u iznosu od 13.800.000,00 dinara za nabavku rendgen aparata.

Antić, Lončar i Miletić, foto: M.M.
Antić, Lončar i Miletić, foto: M.M.

Narodni poslanik Milija Miletić je ranije tokom razgovora sa ministrom Lončarom zatražio da se odobre sredstva Domu zdravlja u Svrljigu za kupovinu rendgen aparata i kotlova za grejanje na pelet.

– Dobra vest je da su odobrena sredstva za nabavku rendgen aparata i dva toplovodna kotla za grejanje na pelet. Ministarstvo, na čelu sa ministrom Lončarom, razume probleme građana Svrljiga i jugoistoka Srbije – istakao je Miletić.

Domu zdravlja u Svrljigu su takođe odobrena sredstva u iznosu od 5.000.000 dinara za kupovinu dva toplovodna kotla za grejanje na pelet.

Direktor Doma zdravlja u Svrljigu dr Dejan Antić je najavio nabavku aparata za analizu parametara iz krvi vezanih za štitnu žlezdu i prostatu.

– Ministarstvo zdravlja je Domu zdravlja odobrilo sredstva za kupovinu rendgen aparata, takođe u procesu smo nabavke dva toplovodna kotla za grejanje na pelet. Početkom naredne godine je planirana nabavka aparata za analizu parametara iz krvi vezanih za štitnu žlezdu i prostatu – rekao je dr Antić

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *