Mreža od 6,5 km

Predsednik Marković obišao radove na izgradnji kanalizacione mreže

Broj pregleda

Da izgradnja kanalizacione mreže u naselju Ljubovac teče po planu uverio se danas i predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković koji je tokom jutra obišao radove u ovom svrljiškom naselju.  

Predsednik Marković obišao radove, foto: D.R.
Predsednik Marković obišao radove, foto: D.R.

Razlog iznenadne posete predsednika Miroslava Markovića su vesti i fotografije koje su se prethodnog dana plasirale u javnost preko medija i društvenih mreža da su mašine i materijal samo dekorativno doveženi u Svrljig, a potom uklonjeni sa mesta gradnje, što po predsednikovim rečima ne odgovara istini.

Istina je samo da su mašine iz Rosulje preseljene u Ljubovac, odakle se kreće sa kompletnom rekonstrukcijom kanalizacione mreže.

Marković ističe da su radovi u punom jeku u okviru projekta ,,Čista Srbija“, te dodaje da su posetom ministra Tomislava Momirovića zvanično i počeli.

Radovi se odvijaju u skladu sa dogovorom. Zahvaljujem se kompaniji ,,Milenijum“ koja je angažovana na ovim radovima jer je ispoštovala dogovor i odmah krenula sa izvođenjem radova, rekao je Marković.

Trenutno se radi na spajanju mreže u Ljubovačkoj i Mrgudovoj ulici, a potom se mašine sele u Rosulju.

Inače, u okviru ovog projekta biće izgrađeno oko 6,5 km kanalizacione mreže i fabrika za preradu otpadnih voda koja će obuhvatiti 7.000 stanovnika.

Pročitajte i

1 Komentar

  • Bravo.Počinje da se realizuje program razvoja Svrljiga.Kanalizacija će biti bolje urađena nego tenisko igralište.A vodovod nije ni tako važan,za njega ima vremena.Kupujte vodu u prodavnicama.Kad mogu najvažniji Svrljižani,možete i vi ,sasvim obični ljudi.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *