CTKS Svrljig dobio novog direktora

Dragan Savić na čelu ustanove

Umesto Milene Ristić na čelo Centra za turizam, kulturu i sport, većinom glasova odbornika SO Svrljig, izabran je Dragan Savić, radnik ove ustanove. 

Direktor CTKS Svrljig, Dragan Savić, privatna arhiva
Direktor CTKS Svrljig, Dragan Savić, privatna arhiva

Ova promena na čelu CTKS Svrljig došla je nakon što je Ristićevoj istekao mandatni period v.d. direktora, te je na inicijativu većine izabran novi direktor Dragan Savić, iz redova zaposlenih.

Inače, juče je održana redova sednica SO Svrljig o čemu ćemo pisati narednih dana.

Povezano

4 Komentari

  • Zašto se samo menja upravnik ? Odlično je gospodin Savić obavljao prethodni posao, a za svoj rad veliki broj pohvala imao je godinama i od predsednika šahovskog saveza Svrljiga , a i od nekih drugih iz sveta sporta, pa je trebao da ostane na svojoj funkciji.

  • Pravi izbor,bravo!

  • А које су господинове квалификације ? 🙂 ахахахахаааа

    1
    1
  • Al je ovaj Svrljižanin zloban.Toliko je čovek načitan,skoro kao naš poslanik.A ekspert je i za finansije.Zar baš mora u kulturnom centru da bude glavni neko iz sfere srpskohrvatskog i književnosti? Postoji i pravilo o zapošljavanju najpre onih sa rodbinskim vezama,a potom i partijskom podobnošću,a najbolje i jedno i drugo.SVE BOLJI I BOLJI DANI ZA KULTURU i sve ostalo u opštini Svrljig.A profesor , urednik Bdenja sada može dobiti zadatak i da pokuša edukaciju novog………………..,ako je to uopšte moguće.

Komentar

Your email address will not be published.