Drugi po redu
Broj pregleda

Drugi festival ,,San Derven” prošao veoma opaženo u javnosti!

Proteklog meseca održan je Hip-hop festival pod nazivom ,,San Derven”. 

Foto: Organizatori
Foto: Organizatori

Ova manifestacija održana je 28. avgusta na košarkaškom terenu na SRC ,,Pastirište”.

Organizatori su zadovoljni odazivom ljubitelja ovog muzičkog pravca, ali i saradnjom sa Opštinom i Centrom za turizam, kulturu i sport.

Festival je bio na daleko višem nivou od prvog događaja pod ovim imenom, iako je ovo tek druga godina kako događaj postoji. To samo pokazuje veliki entuzijazam mladih učesnika i organizatora koji žele da i u svojoj sredini imaju ovakve kulturno umetničke manifestacije u skladu sa različitim interesovanjima, navodi se u saopštenju organizatora.

Detalj sa jednog od nastupa, foto: Organizator, video
Detalj sa jednog od nastupa, foto: Organizator, video

Događaj je bio organizovan uz poštovanje svih mera protiv pandemije i na osnovu broja prodatih karata procenjuje se da je bilo više od 300 posetilaca, kako onih najmlađih, tako i tinejdžera pa i starijih ljubitelja ove vrste muzike i kulture.

Iznenadilo nas je i to što je u publici bilo i ljudi iz Niša i Knjaževca. Veče je proteklo bez ikakvih problema i incidenata, u vrlo prijatnoj atmosferi za koju su bili zaduženi muzički izvođači i drugi učesnici programa, stoji u saopštenju.

U isto vreme se sa tribina, na terenu ili ispred bine moglo pratiti više stvari kao što su: humanitarni turnir u basketu, crtanje grafita, ples i Hip-hop muzika.

Veoma smo zahvalni Centru za turizam, kulturu i sport u Svrljigu, kao i Opštini Svrljig koji su podržali ovaj događaj.

Takođe, jako važnu ulogu imali su i sponzori i prijatelji festivala.

Nadamo se da ćemo naredne godine, uz još bolju organizaciju uspeti da napravimo još jedan veliki događaj po kojem će Svrljig biti prepoznat i od strane šire okoline.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *