Search
Close this search box.
Powerlifting
Broj pregleda

DRŽAVNO PRVENSTVO: SVAROGU DRUGO MESTO, MLADOM KANDIĆU PRVO

Podeli sa prijateljima:

Na državnom prvenstvu u benč presu održanom u Knjaževcu 11. septembra, u Motelu Barka, pod pokroviteljstvom Powerlifting saveza Srbije – nastupilo je oko 80 takmičara iz 22 kluba iz Srbije, u 8 težinskih kategorija za žene i muškarce.
Foto: SU Svarog
Foto: SU Svarog

U kategoriji OSI nastupila su 3 takmičara od kojih je najjači takmičar bio Radivoje Bajić iz Smedereva takmičar kluba Pometeus, a najjača takmičarka Nikić Vesna iz Knjaževca.

Na ovom prvenstvu – od ukupno 20 takmičarki koje su nastupile nagrađene su sledeće: Mijatović Elena iz PLK Disciplina iz Beograda, kao i u konkurenciji za najjaču juniorku Marija Jovanović iz kluba SU Black Gym Paraćin, za najjaču seniorku Radovanov Jovana iz SDUT Dinamo Pančevo i za najjaču veteranku Danijela Kršanin iz PLK Vršac.

Za najjačeg takmičara u muškoj konkurenciji proglašeni su: za najjačeg sub juniora Lazar Kandić iz SU Svarog iz Svrljiga za najjačeg juniora Veljko Pešič iz KDT Vlasina, za najjačeg seniora Števanov Vanja iz PLK Gladijator Elemir i za najjačeg mastera Darko Glušac iz PLK Sever iz Sombora.

Organizator ovog prvenstva bio je Powerlifting bodibilding sportski klub „Knjaževac“ koji je u ukupnom plasmanu zauzeo ekipno prvo mesto sa osvojenih osam zlatnih i sa po jednom srebrnom i bronzanom medaljom, dok je drugo mesto pripalo klubu SU Svarog iz Svrljiga, a treće mesto PLK Sever iz Sombora.

NAJNOVIJE NA PORTALU

JELIGOR D.O.O.

Edukacija za berače i uzgajivače lekovitog i aromatičnog bilja – Ne propustite priliku!

Odlična vest

Meštani Prekonoge ujedinjeni u akciji čišćenja puteva

OBAVEŠTENJE

Osnovna škola ,,Dobrila Stambolić” obaveštava roditelje budućih prvaka

Od ponedeljka do petka

Izložba slika sa prve Likovne kolonije ,,Vinski put” u holu Osnovne škole od danas do petka

Amin

Počeo je Vaskršnji post

Nerealna priča...

Dva poništena gola domaćinu, pet žutih kartona i dva crvena na meču između Svrljiga i Napretka (FOTO)

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano