Pomoć
Broj pregleda

MILETIĆ POZVAO NADLEŽNO MINISTARSTVO DA POMOGNE DRAGANU NIKOLIĆU, BORCU SA KOŠARA

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić zatražio je od nadležnog Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja da pomogne ratnom veteranu  Draganu Nikoliću iz sela Crnoljevica kod Svrljiga.

Narodni poslanik Milija Miletić, foto: Parlament Srbije
Narodni poslanik Milija Miletić, foto: Parlament Srbije

Dragan Nikolić je ratni veteran iz sela Crnoljevica u blizini Svrljiga. Moram da nekoliko reči kažem, kako zbog njega, tako i zbog drugih ljudi koji su se borili za našu državu – započeo je Miletić izlaganje u Skupštini i nastavio:

Nikolić je bio od prvog dana u borbi na Košarama, tu je i ranjen. Posle rata je imao problema, kasnije se oženio i dobio dete. U poslednjih par godina imao je dva moždana udara – objasnio je Miletić.

U rešavanju problema Dragana Nikolića uključila se i lokalna samouprava, ali, potrebno je da nadležno Ministarstvo za rad, boračka i socijalna pitanja reši problem zdravstvenog osiguranja.

Moramo naći sistemsko rešenje za pomoć našim borcima. Nikolić nema zdravstveno osiguranje I ja ovom prilikom molim nadležno ministarstvo da pomogne našim borcima koliko je u mogućnosti – zatražio je narodni poslanik.

 

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *