Pomoć države

Susret poslanika Milije Miletića sa ministarkom Marijom Obradović

Ukupan broj pregleda:

Narodni poslanik Milija Miletić proteklih dana se sastao sa ministarkom državne uprave i lokalne samouprave Marijom Obradović u Beogradu kako bi razgovarao o rešavanju problema iz delokruga rada ovog ministarstva. 

Miletić sa ministarkom Obradović, foto: B.V.
Miletić sa ministarkom Obradović, foto: B.V.

Miletić je predložio da se novi sastanak održi narednih dana u Svrljigu, a ujedno da se poseti novoizgrađeni deo vrtića ,,Poletarac“.

Pozvao sam ministaru Obradović da dođe i obiđe našu opštinu, da zajedno posetimo novoizgrađeni deo vrtića gde već ima dečice, kaže Miletić.

On ističe da je sa ministarkom Marijom Obradović razgovarao oko ostalih problema u Svrljigu i svrljiškim selima koji se mogu rešiti uz pomoć Vlade Republike Srbije i resornog ministarstva.

Razgovarali smo oko saradnje sa okolnim opštinama koje se graniče sa nama. Cilj je da zajedno sa opštinama u okruženju kroz zajedničke projekte rešavamo infrastrukturne probleme. Optšina Pantelej ima dobru saradnju sa Svrljigom i tu smo započeli zajednički projekat izgradnje puta preko Kameničkog visa, zatim put prema Knjaževcu preko Lukova i ka Sokobanji preko Labukova i prema Svrljiškoj Topli preko Palilule, rekao je Miletić.

Miletić je nagovestio da će Svrljig znatno više biti sagledan od strane države, te da će se svi problemi, po prioritetima rešavati.

2 Komentar

  • Gde su vam maske.A ne držite ni rastojanje.

  • Maske nisu bitne kad su ljudi lepi. Lijep pozdrav svima.

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *