Pomoć države
Broj pregleda

Susret poslanika Milije Miletića sa ministarkom Marijom Obradović

Narodni poslanik Milija Miletić proteklih dana se sastao sa ministarkom državne uprave i lokalne samouprave Marijom Obradović u Beogradu kako bi razgovarao o rešavanju problema iz delokruga rada ovog ministarstva. 

Miletić sa ministarkom Obradović, foto: B.V.
Miletić sa ministarkom Obradović, foto: B.V.

Miletić je predložio da se novi sastanak održi narednih dana u Svrljigu, a ujedno da se poseti novoizgrađeni deo vrtića ,,Poletarac”.

Pozvao sam ministaru Obradović da dođe i obiđe našu opštinu, da zajedno posetimo novoizgrađeni deo vrtića gde već ima dečice, kaže Miletić.

On ističe da je sa ministarkom Marijom Obradović razgovarao oko ostalih problema u Svrljigu i svrljiškim selima koji se mogu rešiti uz pomoć Vlade Republike Srbije i resornog ministarstva.

Razgovarali smo oko saradnje sa okolnim opštinama koje se graniče sa nama. Cilj je da zajedno sa opštinama u okruženju kroz zajedničke projekte rešavamo infrastrukturne probleme. Optšina Pantelej ima dobru saradnju sa Svrljigom i tu smo započeli zajednički projekat izgradnje puta preko Kameničkog visa, zatim put prema Knjaževcu preko Lukova i ka Sokobanji preko Labukova i prema Svrljiškoj Topli preko Palilule, rekao je Miletić.

Miletić je nagovestio da će Svrljig znatno više biti sagledan od strane države, te da će se svi problemi, po prioritetima rešavati.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

2 Komentara

  • Gde su vam maske.A ne držite ni rastojanje.

  • Maske nisu bitne kad su ljudi lepi. Lijep pozdrav svima.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *