Search
Close this search box.
Nastavak saradnje
Broj pregleda

Predsednik opštine Svrljig se sastao sa načelnikom Nišavskog upravnog okruga

Podeli sa prijateljima:

Predsednik Opštine Miroslav Marković, predsednik SO Svrljig Milan Mihajlović i narodni poslanik Milija Miletić sastali su se danas sa načelnikom Nišavskog upravnog okruga Petrom Babovićem i njegovim saradnicima.

opstana3

Danas je na sastanku bilo reči o razvoju Nišavskog okruga i opštine Svrljig.

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković govorio je o prioritetima za koje će se zalagati, a to su industrijska zona, rešavanje problema sa vodovodnom mrežom i otpadnih voda, te upošljavanje Svrljižana.

Narodni pooslanik Milija Miletić istakao je da Opština Svrljig ima dobru saradnju sa Nišavskim upravnim okrugom i da će se takva praksa nastaviti i na dalje.

On je dotakao temu rekonstrukcije puta od Malčanske petlje do Knjaževačke ulice, rekavši da bi izgradnjom te deonice Opština Svrljig, a i druge opštine i njihovi građani znatno uštedeli, znajući da se svakodnevno putuje do Niša i nazad.

Miletić je ovom prilikom poručio da će nastaviti da se zalaže da se taj put konačno dovede u red, a ujedno je iskoristio priliku i od načelnika Babovića zahtevao da se i Nišavski upravni okrug uključi kako bi se što pre ovaj projekat finiširao.

Načelnik Babović je istakao da će se založiti da se gorući problemi Svrljiga reše i potvrdio da će saradnja sa ovom opštinom biti nastavljena kao i do sada.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano

Tradicija i zajedništvo