Search
Close this search box.
Svaka čast
Broj pregleda

Očišćena priroda oko izvora i pored Crkve Sv. Marka u Beloinju

Podeli sa prijateljima:

U toku jučerašnjeg popodneva članovi Udruženja ,,Eko-budućnost”, žitelji Beloinja i volonteri iz Svrljiga organizovali su akciju čišćenja Beloinja i to oko izvora i Crkve Svetog Marka. 

beloinje ciscenje

Akciji je prisustvovao i predsednik Opštine Miroslav Marković, predsednik MZ Beloinje Milan Jovanović, kao i lokalni sveštenik Mladen Marinković.

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković zahvalio je mladima što brinu o zaštiti životne sredine, jer samo na taj način priroda može biti sačuvana za generacije koje dolaze.

Iz Udruženja ,,Eko-budućnost” zahvalni su na pomoći selu, volonterima i predstavnicima lokalne samouprave.

Svakim danom u Srbiji ekologija i zaštita životne sredine dobijaju na značaju. I mi smo bili vredni, uredili smo deo oko izvora i Crkve Svetog Marka u Beloinju. Želimo da iskoristimo priliku da se u naše ime zahvalimo i predsedniku sela gospodinu Milanu Jovanoviću koji je dao veliki doprinos akciji, mladim ljudima koji su takođe bili vredni i uvek puni volje za rad. Posebnu zahvalnost dugujemo Miroslavu Markoviću koji je svakog puta stao iza nas i podržavao sve naše akcije u prethodnom periodu, a to čini i danas kao predsednik Opštine Svrljig, rekao je za predsednik Udruženja ,,Eko-budućnost” Marko Petrović za portal ,,Svrljiške novine”.

Takođe, Udruženje ,,Eko-budućnost” poziva sve zainteresovane da se pridruže udruženju i učestvuju u akcijama koje će biti organizovane u daljem periodu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sportske vesti

Aleksandar Mentović ostaje na čelu FK Svrljig

Dobra vest

Roditeljima za prvo dete 500.000, za drugo 600.000 dinara!

Radni pondeljeka

Krenulo obeležavanje saobraćajnica

Sećanja

Obeležen 7. jul – Dan ustanka protiv nacističke Nemačke

Sećanje

Obeležena godišnjica smrti prof. dr Sretena Petrovića

Radno

Uređenje zelene površine pored puta ka Staroj planini

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano