Search
Close this search box.
Svaka čast
Broj pregleda

Očišćena priroda oko izvora i pored Crkve Sv. Marka u Beloinju

Podeli sa prijateljima:

U toku jučerašnjeg popodneva članovi Udruženja ,,Eko-budućnost”, žitelji Beloinja i volonteri iz Svrljiga organizovali su akciju čišćenja Beloinja i to oko izvora i Crkve Svetog Marka. 

beloinje ciscenje

Akciji je prisustvovao i predsednik Opštine Miroslav Marković, predsednik MZ Beloinje Milan Jovanović, kao i lokalni sveštenik Mladen Marinković.

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković zahvalio je mladima što brinu o zaštiti životne sredine, jer samo na taj način priroda može biti sačuvana za generacije koje dolaze.

Iz Udruženja ,,Eko-budućnost” zahvalni su na pomoći selu, volonterima i predstavnicima lokalne samouprave.

Svakim danom u Srbiji ekologija i zaštita životne sredine dobijaju na značaju. I mi smo bili vredni, uredili smo deo oko izvora i Crkve Svetog Marka u Beloinju. Želimo da iskoristimo priliku da se u naše ime zahvalimo i predsedniku sela gospodinu Milanu Jovanoviću koji je dao veliki doprinos akciji, mladim ljudima koji su takođe bili vredni i uvek puni volje za rad. Posebnu zahvalnost dugujemo Miroslavu Markoviću koji je svakog puta stao iza nas i podržavao sve naše akcije u prethodnom periodu, a to čini i danas kao predsednik Opštine Svrljig, rekao je za predsednik Udruženja ,,Eko-budućnost” Marko Petrović za portal ,,Svrljiške novine”.

Takođe, Udruženje ,,Eko-budućnost” poziva sve zainteresovane da se pridruže udruženju i učestvuju u akcijama koje će biti organizovane u daljem periodu.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano