Svaka čast
Broj pregleda

Očišćena priroda oko izvora i pored Crkve Sv. Marka u Beloinju

U toku jučerašnjeg popodneva članovi Udruženja ,,Eko-budućnost”, žitelji Beloinja i volonteri iz Svrljiga organizovali su akciju čišćenja Beloinja i to oko izvora i Crkve Svetog Marka. 

beloinje ciscenje

Akciji je prisustvovao i predsednik Opštine Miroslav Marković, predsednik MZ Beloinje Milan Jovanović, kao i lokalni sveštenik Mladen Marinković.

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković zahvalio je mladima što brinu o zaštiti životne sredine, jer samo na taj način priroda može biti sačuvana za generacije koje dolaze.

Iz Udruženja ,,Eko-budućnost” zahvalni su na pomoći selu, volonterima i predstavnicima lokalne samouprave.

Svakim danom u Srbiji ekologija i zaštita životne sredine dobijaju na značaju. I mi smo bili vredni, uredili smo deo oko izvora i Crkve Svetog Marka u Beloinju. Želimo da iskoristimo priliku da se u naše ime zahvalimo i predsedniku sela gospodinu Milanu Jovanoviću koji je dao veliki doprinos akciji, mladim ljudima koji su takođe bili vredni i uvek puni volje za rad. Posebnu zahvalnost dugujemo Miroslavu Markoviću koji je svakog puta stao iza nas i podržavao sve naše akcije u prethodnom periodu, a to čini i danas kao predsednik Opštine Svrljig, rekao je za predsednik Udruženja ,,Eko-budućnost” Marko Petrović za portal ,,Svrljiške novine”.

Takođe, Udruženje ,,Eko-budućnost” poziva sve zainteresovane da se pridruže udruženju i učestvuju u akcijama koje će biti organizovane u daljem periodu.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *