Obaveštenje
Broj pregleda

JAVNA RASPRAVA: Nacrt Strategije razvoja predškolskog vaspitanja i obrazovanja za period 2020-2025.god

Opština Svrljig i PU ,,Poletarac” pozivaju sve zainteresovane građane, kao i stručnu javnost da se upoznaju sa tekstom Nacrta Strategije razvoja predškolskog vaspitanja i obrazovanja opštine Svrljig za period 2020-2025. godine.

PU ,,Poletarac'', arhiva, foto: Svrljiške novine
PU ,,Poletarac”, arhiva, foto: Svrljiške novine

Opština i PU ,,Poletarac” uputili su javni poziv za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu Strategije razvoja predškolskog vaspitanja iobrazovanja ooštine Svrljig za period 2020-2025.god.

Opština Svrljig i Predškolska ustanova ”Poletarac” Svrljig pozivaju sve zainteresovane građane, kao i stručnu javnost da se upoznaju sa tekstom Nacrta Strategije razvoja predškolskog vaspitanjaa i obrazovanja opštine Svrljig za period 2020-2025.god. i da daju svoje komentare, sugestije i predloge.

Imajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju na teritoriji opštine Svrljig i RepublikeSrbije, javna rasprava će biti održana putem online sredstava komunikacije odnosno aplikacije VIBER (broj +381642745864) dana 03.09.2020.god. u periodu od 10 do 14 časova.

Predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se Predškolskoj ustanovi ‚‚Poletarac”putem elektronske pošte na e-mail adresu: [email protected]

Sastavni deo ovog javnog poziva je tekst Nacrta Strategije razvoja predškolskog vaspitanja i obrazovanja opštine Svrljig za period 2020-2025. godine.

PREUZMITE DOKUMENT: STRATEGIJA PViO SVRLJIG 

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *