Pridržavajte se mera

Kovid-19: U Svrljigu u samoizolaciji 10 osoba!

Broj pregleda

U Svrljigu se uglavnom poštuju mere zaštite od Kovid-19, ljudi nose zaštine maske za lice, rukavice, drže propisanu distancu i to donosi bolje rezultate. 

Ilustracija, foto: M.M.
Ilustracija, foto: M.M.

Za samo nekoliko dana smanjen je broj samoizolovanih ljudi, a starijih od 65 godina gotovo da ne dolazi u Kovid ambulantu.

U Svrljigu, kao i u Srbiji, virus nezaobilazi mlade i to od 18 do 30 godina, koji očigledno mora da povedu više računa o svom zdravlju i okruženju.

Apelujemo na sve građane, pogotovu na mlađe, da budu društveno odgovorni i sačuvaju sebe i druge tako što će poštovati mere Vlade Republike Srbije, Ministarstva zdravlja i lokalnog kriznog Štaba, da nose zaštitne maske kada ulaze u prodavnice, markete i druge objekte, da drže propisanu distancu i da koriste zaštitne rukavice, da se ne okupljaju u velikom broju i da izbegnu odlazak na veće skupove, žurke, proslave i sl. jer samo na taj način sačuvaće svoje zdravlje i zdravlje svih građana.

Pročitajte i

COVID-19, foto: Önder Örtel, pixabay

Od posledica koronavirusa preminula 21 osoba

Ministarstvo zdravlja Vlade Republike Srbije saopštilo je da je u poslednja 24 sata registrovano 2.800 novozaraženih od ukupno 11.363 testirana uzorka, a od posledica koronavirusa

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *