MITIĆ PONOVO O SEBASTIJANU
Broj pregleda

NOVA KONTROVERZNA IZJAVA RADOVANA MITIĆA! (VIDEO)

U toku jučerašnjeg popodneva gosti u programu radio ,,Bubamare” bili su predstavnici Pokreta ,,METLA 2020” Radovan Mitić i Miodrag Matejić. 

Radovan Mitić, foto: RBS
Radovan Mitić, foto: RBS

Radovan Mitić, nekada šef odborničke grupe SPS-a u Svrljigu, predsednik ove partije na lokalu, predsednik Skupštine i bivši pomoćnik predsednika opštine Svrljig, ponovo je šokirao javnost izjavom o Sebastijanu Kurcu.

Naime, na pitanje da li će Radovan Mitić, ukoliko bude bio predsednik opštine, primiti austrijskog kancelara Sebastijana Kurca, kao što je ranije priželjkivao da to učini vlast na čelu sa aktuelnom predsednicom opštine i narodnim poslanikom, on je odgovorio da stanje u Svrljigu koje je ostavila aktuelna vlast ne mogu da poprave ni tri Kurca da dođu.

Radovan Mitić je danas stao uz Pokret ,,METLA 2020”, rekavši da je njegova prethodna partija promenila kurs i umesto da bude levičarski opredeljena, prenagljuje ka desnici.

Inače, predstavnici Pokreta ,,METLA 2020” žestoko su kritikovali aktuelnu vlast na čelu sa predsednicom opštine Svrljig Jelenom Trifunović i narodnim poslanikom Milijom Miletićem.

Pokret ,,METLA 2020” je na lokalnim izborima na glasačkom listiću pod rednim brojem 2.

Ceo tok emisije pogledajte na linku ispod, a izjava o austrijskom kancelaru je na nekoliko minuta pre kraju emisije.

Kako je Mitić pozvao Kurca da poseti Svrljig pogledajte na linku ispod:

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *