COVID-19

Zaštitne maske stižu do najudaljenijih sela svrljiške opštine

Broj pregleda

Protekle nedelje poslanik Milija Miletić i Miroslav Marković obišli su skoro sva sela svrljiške opštine kako bi se zaštitne maske podelile svim meštanima.

Miletić u poseti starijima, foto: M.M.
Miletić u poseti starijima, foto: M.M.

Narodni poslanik Milija Miletić ističe da je u selima situacija stabilna i ljudi se pridržavaju propisanih mera Vlade Republike Srbije.

Obišli smo veliki broj sela svrljiške opštine kako bi smo svakog čoveka obezbedili zaštitnim maskama. Akciju nastavljamo i u toku naredne nedelje jer želimo da svi građani budu sigurni, poručio je Miletić.

Vučić i Miletić u Bučumu, foto: M.M.
Vučić i Miletić u Bučumu, foto: M.M.

Prevencija i zaštita od virusa korona COVID-19 je sada na prvom mestu i opština Svrljig ulaže velike napore da svi građani budu sigurni i zaštićeni, a povodom toga preduzete su mnoge preventivne mere.

Miletić je u selu Bučum obišao i svrljiškog književnika Zorana Vučića i sa njim razgovarao o situaciji u ovom i ostalim selima.

Pročitajte i

Od 9 do 14h pojedina sela bez struje

Kako namje saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati pojedina sela.  Naime, radovi se izvode u

COVID-19, foto: Önder Örtel, pixabay

Od posledica koronavirusa preminula 21 osoba

Ministarstvo zdravlja Vlade Republike Srbije saopštilo je da je u poslednja 24 sata registrovano 2.800 novozaraženih od ukupno 11.363 testirana uzorka, a od posledica koronavirusa

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *