Video prilog
Broj pregleda

Opština Svrljig ulaže velike napore da zaštiti svoje građane (VIDEO)

Narodni poslanik Milija Miletić istakao je da predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović sa svojim timom ulaže velike napore da grad bude bezbedan kada je u pitanju širenje zarazne bolesti virus korona – COVID 19.

Milija Miletić, foto: M.M.
Milija Miletić, foto: M.M.

Miletić kaže da su u izradi posebne kutije koje će biti postavljene na nekoliko lokacija u kojima će se naći zaštitne maske za lice.

On je poručio da će zaštitne maske dobiti svi građani, te apelovoao da se racionalno uzimaju i troše, jer će svako ko bude uzeo više od jedne biti sankcionisan.

BITNA STVAR JE DA SE NE STVARA PANIKA

Miletić je poručio da je najbitnije da se na teritoriji svrljiške opštine ne širi panika, a da se ljudi pristigli iz inostranstva pridržavaju propisanih mera i ostanu u samoizolaciji.

Ukoliko imate informacije da je neko došao iz inostranstva i ne poštuje mere samoizolacije, apelujem da to prijavite na telefon 018/824-035, kol centar Opštine Svrljig, rekao je Miletić.

VIDEO PRILOG

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Gde su ti kante za djubre? Gde covek da baci tu masku, maramicu kad izduva nos…? Od centra pa do opstine jedna “nazovi” kanta …

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *