Search
Close this search box.
Više od 500 žena
Broj pregleda

Veliki skup koalicije USS-SNS-PUPS povodom 8. marta

Podeli sa prijateljima:

Povodom Međunarodnog dana žena – Osmog marta, priređen je veliki skup žena članica i simpatizera Ujedinjene seljačke stranke, Srpske napredne stranke i Partije ujedinjenih penzionera Srbije koje će na predstojećim izborima u Svrljigu nastupiti zajedno i to pod rednim brojem 1 na glasačkom listiću.

Koalicioni skup, foto: M.M.
Koalicioni skup, foto: M.M.

Lista ,,Aleksandar Vučić – Za našu decu.” prva je proglašena u Svrljigu, a nosilac liste je aktuelni poslanik i odbornik u lokalnom parlamentu Milija Miletić. Ovu listu čine Ujedinjena seljačka stranka, Srpska napredna stranka i Partija ujedinjenih penzionera Srbije, a kako nezvanično saznajemo još nekoliko stranaka i pokreta daće podršku listi koju predvodi Milija Miletić.

Osmomartovskom skupu prisustvovalo je više od 500 žena iz svrljiške opštine koje su ovom prilikom dale podršku politici koju vode Milija Miletić u Svrljigu i Aleksandar Vučić u Srbiji.

Marković i Miletić, foto: M.M.
Marković i Miletić, foto: M.M.

Skup je otvorio kandidat ove kolacije za predsednika opštine Miroslav Marković (USS), a obratili su se i Milan Mihajlović (SNS) i Vlada Pejčić (SNS).

Od 2014. godine opštinu su vodile žene. Na čelu opštine je žena i predsednik SO Svrljig je žena, znači opštinu su vodile žene. Pokazalo se da je opština Svrljig primer kako treba da se radi, žena u prvom planu, žena stub kuće, žena stub naše zemlje Srbije. Kao što poštujem ja žene i volim, siguran sam da i naš predsednik Aleksandar Vučić isto voli žene, to nam je zajedničko, poručio je Miletić.

Miletić je pozvao sugrađanke da daju podršku politici za našu decu i za našu opštinu. 

Prihvatio sam da budem prvi na listi, da vodim tu listu. Moj najveći zadatak je da ostvarimo bolji život za našu decu, zajedno sa našim predsednikom Aleksandrom Vučićem, poručio je Miletić.

On je dodao da će u narednom periodu prirotet biti zapošljavanje i otvaranje novih radnih mesta, na šta će opštinska vlast raditi zajedno sa državom i predsednikom Srbije.

Na kraju programa i političkog obraćanja, svaka žena dobila je simboličan poklon ružu i kišobran, dar ove koalicije.

3 Komentara

Probio Protekt

NAJNOVIJE NA PORTALU

Ministar

Đerlek obišao ulicu Petra Miloševića u kojoj je rekonstruisana vodovodna mreža

Završeni radovi

Ministar Edin Đerlek danas u poseti Svrljigu povodom rekonstrukcije vodovodne mreže

Radno

Uređenje kanala i propusta prema Drajincu

Ogroman skup podrške

Ogroman skup podrške Ujedinjenoj seljačkoj stranci povodom 24 godine od osnivanja

Politika

Veliki skup Ujedinjene seljačke stranke u Narodnom pozorištu

Praznik

Danas je Sretenje Gospodnje

PU ,,Poletarac'' Svrljig
Ekstra testera komerc

Povezano