Search
Close this search box.
Lokalni izbori 2024
Broj pregleda

ĐORĐE DABIĆ POSETIO OPŠTINU SVRLJIG I SELO RIBARE

Podeli sa prijateljima:

U okviru političkog marketinga prenosimo vam tekst OO SNS Svrljig povodom posete državnog sekretara u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave i člana GO Srpske napredne stranke Đorđa Dabića:

Foto: OO SNS Svrljig
Foto: OO SNS Svrljig

Državni sekretar u Ministasrtvu državne uprave i lokalne samouprave i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Đorđe Dabić danas je posetio opštinu Svrljig.

On je sa kandidatom za predsednika opštine na listi “Aleksandar Vučić – Svrljig sutra”, Milanom Mihajlovićem obišao grad i razgovarao sa meštanima o problemima sa kojima se već dve decenije suočavaju kao i o mogućnostima razvoja ovog kraja.

Prilikom posete Svrljigu, Dabić je sa svojim domaćinom posetio selo Ribare i baku Jadranku Nikolić, koja ima preko 90 godina i živi u teškim uslovima sa svojom ćerkom, unukom i praunukom. Baka je invalid, izgubila je vid na oba oka i živi od porodične penzije. Loša sudbina zadesila je njenu ćerku kao i unuku. Praunuka Milena, primerna i vaspitana devojčica, učenica je srednje škole, dobar je đak, ali živi u kući u kojoj nema uslova za zdravo odrastanje i školovanje. Ovoj porodici je neophodna pomoć oko renoviranja kuće. Dabić i Mihajlović danas su ovoj porodici poklonili novi električni šporet koji je trenutno najneophodniji.

Foto: OO SNS Svrljig
Foto: OO SNS Svrljig

“Većinska opštinska vlast koja već dve decenije vodi Svrljig nema sluha za pomoć socojalno ugroženom stanovništvu. Tokom njihove vlasti opština Svrljig je, od opštine velikih potencijala, došla do toga da je jedna od najnerazvijenih opština u Srbiji, rekao je Mihajlović.

Tekst: OO SNS Svrljig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Najstariji u Srbiji

POČINJE 67. VIDOVDANSKI TURNIR – GLAVNA NAGRADA 300.000 DINARA

Srećna slava

Obeležena slava Centra za turizam, kulturu i sport u Svrljigu – Sveti sveštenomučenik Đorđe Bogić

Stiže...

Početak leta – 20. juna 2024. godine

Čestitamo

Predsednik opštine Svrljig ugostio talentovanog Pavla Ilića

Srećna slava

Tradicionalno obeležen Spasovdan u Galibabincu

Dobro došli

Počeo 12. tradicionalni turnir u malom fudbalu i basketu u Drajincu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano