Search
Close this search box.
Lokal i parlament
Broj pregleda

Demokratska stranka bojkotuje naredne izbore na svim nivoima

Podeli sa prijateljima:

Demokratska stranka na svom sajtu objavila je saopštenje da će ostati dosledna obećanju, te da njeni predstavnici neće izaći na lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 26. aprila u Srbiji.

DS, Demokratska stranka
DS, Demokratska stranka

Povodom odluke Saše Paunovića da napušta Demokratsku stranku, Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke zahvalio je Saši Paunoviću na energiji i znanju koje je uložio u DS i na demokratičnosti koju je pokazao zastupajući svoj stav o izlasku na lokalne izbore u Paraćinu, ali da je dužnost Demokratske stranke da služi opštem interesu bez izuzetka.

“Kao predsednik stranke u ime svih članova Saši mogu da zahvalim što je svoj stav iznosio na stranačkim organima i što je time pokazao da uvažava ne samo interes stranke, već i svakog člana i članicu stranke u kojoj je proveo dvadeset i osam godina. Takođe, što je najvažnije, mi razumemo njegovu odgovornost prema građanima Paraćina i zbog toga još više cenimo njegov napor što je svoj stav zastupao na način da ne ugrozi funkcionisanje stranke”, podvukao je Lutovac.

Lutovac je ponovio da je nedvosmislena odluka da Demokratska stranka bojkotuje naredne lažne izbore na svim nivoima i da će Demokratska stranka koju on vodi dosledno i principijelno poštovati svoje odluke, te da će svi koji se ne budu pridržavali stranačkih odluka biti sankcionisani na način koji to propisuje Statut stranke.

Demokratska stranka poštuje različita uverenja svojih članova, sve dok razlike ne ugrožavaju interes stranke i javni interes, a demokrate čvrsto veruju da je bojkot ovog režima i režimskih lažnih izbora jedini ispravan put ka dostojanstvenom životu svih građana i građanki naše zemlje.

Informativna služba Demokratske stranke

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sportske vesti

FK SVRLJIG: Postavljene nove kućice za rezervne igrače

Sportski dan

FK Svrljig spremno dočekuje Partizan, predsednik obišao završne radove

Lokalni izbori 2024

Dr Branimir Nestorović na predizbornoj tribini u Svrljigu

Lokalni izbori 2024

Ovo su kandidati za odbornike GG Pokret za spas Svrljiga

Sportske vesti

FK Svrljig osvojio nova tri boda

Lokalni izbori 2024

Saopštenje koalicijie ,,Aleksandar Vučić – Svrljig sutra”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano