Mogući problem

Obilnije padavine prave probleme vozačima

Broj pregleda

Svaka jača kiša na deonici puta od AD ,,Pobeda“ (četkara) prema Beloinju, kod skretanja za donje selo Ribare, pravi probleme vozačima plaveći delove saobraćajnice.

Put, foto: M.A.
Put, foto: M.A.

Čitaoci su nas obavestili da se voda na saobraćajnici zadžava zbog slevanja sa seoskih puteva koji se nalaze u ovom delu, ali i zbog mogućih zakrčenja kanala koji ne mogu primiti veliku količinu vode na pojedinim lokacijama.

Povodom toga na mejl naše redakcije pristiglo je nekoliko fotografija i sugestija da obiđemo lokaciju, što smo i učinili i zabeležili.

Pored četkare voda klizi niz stari ribarski put, dok kod dalekovoda, nedaleko od zapisa kod skretanje za donje Ribare, voda se zaviruje i pravi probleme vozačima, takođe slevajući se sa druge saobraćajnice.

Šta bi moglo da se učini da se problem reši, pitanje je za nadležne i stručne ljude iz ove oblasti.

Pročitajte i

Intervencija na vodovodnoj mreži, foto: M.M.

Trenutno Ulica Radetova bez vode

Ulica Radetova trenutno je bez vode zbog intervencije na vodovonoj mreži.  Iz JKSP ,,Svrljig“ su nas obavestili da danas nema drugih isključenja na vodovodu. APEL

APEL ZA ŠTEDNJU VODE ZA PIĆE

Zbog svakodnevnog smanjenja izdašnosti izvorišta i pojave nestašice vode za piće u višim delovima Svrljiga, molimo građane da vodu iz vodovoda koriste namenski odnosno samo

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *