Velika očekivanja?

MILETIĆ: DA GRAD NIŠ IMA NAJMANJE JEDNOG MINISTRA ILI POTPREDSEDNIKA VLADE

Broj pregleda

Narodni poslanik Milija Miletić rekao je na jučerašnjem zasedanju da grad Niš, kao centar jugoistočne Srbije, treba da ima najmanje jednog ministra ili potpredsednika Vlade Srbije kako bi se više vodilo računa o ovom delu zemlje, ali i o mestima poput Svrljiga, Knjaževca, Bele Palanke, Merošine i sl…

Narodni poslanik Milija Miletić, foto: Youtube Parlament Srbije, konferencija
Narodni poslanik Milija Miletić, foto: Youtube Parlament Srbije, konferencija

Niš je centar jugoistočne Srbije i do sada sam više puta govorio o problemima koji su se dešavali na teritoriji grada Niša i jugoistočne srbije, a to su skidanje radioaktivnih gromobrana, rešavanje problema naplatnih rampi, izgradnjea puta od Malčanske petlje do Knjaževačke ulice, rekonstrukcija železničke pruge, rekao je Miletić.

Iznosio sam mnoge probleme u Skupštini Srbije, jer bitno je da se zna, kako bi smo sve to što pre rešili, zaključio je Miletić.

On je rekao da će lista koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić pobediti ubedljivo u Srbiji što pokazuje veliku podršku naroda i još veću odgovornost svih nas koji ćemo raditi naredne četiri godine.

Pročitajte i

Badnje jutro, foto: M.M.

USS: Srećan vam Badnji dan

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić čestitao je Badnje jutro i Badnji dan svim svojim sugrađanima. On je rano jutros doneo badnjak ispred prostorija USS

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *