Svrljiške novine

Neophodno
Broj pregleda

MILETIĆ PONOVO ZATRAŽIO ASFALTIRANJE PUTA OD MALČANSKE PETLJE DO KNJAŽEVAČKE

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić na današnjem zasedanju Narodne skupštine Republike Srbije ponovo je apelovao na nadležne i Grad Niš da se konačno krene sa rekonstrukcijom i uređenjem puta od Malčanske petlje do Knjaževačke ulice, kao i da se osvetli ova deonica.

Milija Miletić (USS), foto: M. Miladinović
Milija Miletić (USS), foto: M. Miladinović

Od Malčanske petlje do sela Prosek je još jedna deonica koja čeka rekonstrukciju, poručio je Miletić.

Miletić je sa mesta govornice uputio podršku nastavku radova na poboljšanju putne i železničke infrastrukture.

On je poslanike i javnost u Srbiji obavestio da se pruga od Niša do Zaječara, preko Svrljiga, gradi punom parom, te dodao da je dogradnja aerodroma u Nišu veoma bitna za dalji ekonomski i turistički razvoj ovog dela Srbije.

Radovi na izgradnji pruge su poodmakli, rekonstrukcija kroz Svrljig gotovo da je završena, a mašine se polako sele na knjaževačku teritoriju, kaže Miletić.

Miletić je apelovao da se na pružnim prelazima, zbog učestalih nezgoda, postave sem saobraćajnih znakova i branici, odnosno rampe.

MILETIĆ ZATRAŽIO DA PRUGA NIŠ-SVRLJIG POČNE SA RADOM ZBOG KOMPANIJE ,,MIN DIV”

Na današnjoj sednici od ministarke Zorane Mihajlović poslanik Miletić zatražio je pustanje u saobraćaj rekonstruisani deo pruge od Niša do Svrljiga, kako bi kompanija ,,MIN DIV” koja posluje u Svrljigu mogla da transportuje betonske pragove koji se proizvode u Svrljigu.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *