Neophodno

MILETIĆ PONOVO ZATRAŽIO ASFALTIRANJE PUTA OD MALČANSKE PETLJE DO KNJAŽEVAČKE

Broj pregleda

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić na današnjem zasedanju Narodne skupštine Republike Srbije ponovo je apelovao na nadležne i Grad Niš da se konačno krene sa rekonstrukcijom i uređenjem puta od Malčanske petlje do Knjaževačke ulice, kao i da se osvetli ova deonica.

Milija Miletić (USS), foto: M. Miladinović
Milija Miletić (USS), foto: M. Miladinović

Od Malčanske petlje do sela Prosek je još jedna deonica koja čeka rekonstrukciju, poručio je Miletić.

Miletić je sa mesta govornice uputio podršku nastavku radova na poboljšanju putne i železničke infrastrukture.

On je poslanike i javnost u Srbiji obavestio da se pruga od Niša do Zaječara, preko Svrljiga, gradi punom parom, te dodao da je dogradnja aerodroma u Nišu veoma bitna za dalji ekonomski i turistički razvoj ovog dela Srbije.

Radovi na izgradnji pruge su poodmakli, rekonstrukcija kroz Svrljig gotovo da je završena, a mašine se polako sele na knjaževačku teritoriju, kaže Miletić.

Miletić je apelovao da se na pružnim prelazima, zbog učestalih nezgoda, postave sem saobraćajnih znakova i branici, odnosno rampe.

MILETIĆ ZATRAŽIO DA PRUGA NIŠ-SVRLJIG POČNE SA RADOM ZBOG KOMPANIJE ,,MIN DIV“

Na današnjoj sednici od ministarke Zorane Mihajlović poslanik Miletić zatražio je pustanje u saobraćaj rekonstruisani deo pruge od Niša do Svrljiga, kako bi kompanija ,,MIN DIV“ koja posluje u Svrljigu mogla da transportuje betonske pragove koji se proizvode u Svrljigu.

Pročitajte i

Radovi, foto: Svrljiške novine

Uređen put od Svrljiga do Niša

Delovi puta od Svrljiga do Niša, uglavnom krivine, rekonstruisani su proteklih nedelja.  Na teritoriji Svrljiga rekonstruisana je krivina kod Razbiglave, kao i krivina prema prevoju

Uređenje, foto: Svrljiške novine

Uređenje kanala pored državnog puta

Ovih dana počeli su intenzivni radovi na uređenju kanala i zelenila pored državnog puta Niš – Zaječar, kroz svrljišku opštinu. Radovi se trenutno izvode u

Put, foto: M.A.

Obilnije padavine prave probleme vozačima

Svaka jača kiša na deonici puta od AD ,,Pobeda“ (četkara) prema Beloinju, kod skretanja za donje selo Ribare, pravi probleme vozačima plaveći delove saobraćajnice. Čitaoci

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *