Tri reke - tri mosta
Broj pregleda

Izgradnja mostova po planu!

Narodni poslanik Milija Miletić obišao je radove na izgradnji mostova na Pravačkoj i Dobroj reci, kao i završne radove na izgradnji mosta na reci Svrljiški Timok.

Most na reci Svrljiški Timok, foto: M. Miladinović
Most na reci Svrljiški Timok, foto: M. Miladinović

Izgradnja mosta na Svrljiškom Timoku, kod Elektrodistribucije, je završena, ostaje samo da se urede prilazi i asfaltira trasa do i preko mosta. Pored toga, u ovom delu, biće dodatno uređen parter, a uzajamno će se raditi na osvetljenju.

Uređenje keja!


Po rečima narodnog poslanika Milije Miletića u toku naredne godine krenuće se sa uređenjem keja, od mosta prema Autobuskoj stanici, što bi ovaj deo Svrljiga učinio znatno lepšim i urbanijim.

Uređenje bedema, keja, izgradnja šetališta i rasveta biće zadatak za narednu godinu, rekao je Miletić.

Most na Pravačkoj reci je u fazi izgradnje, po rečima nadležnih ostalo je još veoma malo posla, a u narednim danim očekuje se da ovaj most profunkcioniše.

Most na Pravačkoj reci, foto: M. Miladinović
Most na Pravačkoj reci, foto: M. Miladinović

Most na Dobroj reci je u fazi izrade, danas stižu kamioni sa betonom i polako će biti završeni radovi i na ovoj lokaciji. Inače, vredno je pomenuti da Dobra reka, kad god su jače padavine, plavi naselje Magovac i ulazi u domove mnogih građana. Nakon izgradnje ovog mosta, ovi problemi biće prošlost za sve koji žive u ovom delu Svrljiga.

Dobra reka, izgradnja mosta, foto: M. Miladinović
Dobra reka, izgradnja mosta, foto: M. Miladinović

Pravačka reka poplavila deo Magovca

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA