Miletić poručio
Broj pregleda

Sankcije za loše odrađene poslove prilikom izgradnje ulica

Narodni poslanik Milija Miletić danas je obišao gradilišta širom Svrljiga.

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke, Milija Miletić, foto: Svrljiške novine
Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke, Milija Miletić, foto: Svrljiške novine

Takođe, Miletić je obišao i ulice koje su asfaltirane u prethodnom periodu kako bi se uverio u kvalitet izvršenih radova i razgovarao sa građanima.

U ovoj, ali i prethodnih godina, dosta je urađeno na unapređenju infrastrukture u gradu. Sada možemo reći da su skoro sve ulice asfaltirane, a one koje čekaju na popravku i izgradnju, najverovatnije će biti rekonstruisane i izgrađene u toku sledeće godine, poručio je Miletić.

On ističe da će od nadležnih, kao i od izvođača i nadzora tražiti da se provere detaljno svi obavljeni radovi, a  ukoliko se ustanovi da negde ima propusta, na primer kao u ulici 6. ličke divizije, kod parka, gde se asfalt nakon samo nekoliko dana iskopao i oštetio, tražiti da ponovno asfaltiraju i rekonstruišu trase i to o trošku izvođača ili lica za koje se utvrdi da je napravilo propust.

Nećemo dozvoliti da neko od izvođača radi onako kako mi ne želimo, kako ne treba da se radi. Naš cilj je da od grada napravimo lepo i pristojno mesto za život, da planirane radove uradimo na najbolji način i da svi građani budu zadovoljni, rekao je Miletić.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS