Odličan teren
Broj pregleda

‚‚Hard Enduro” Svrljig 2019. okupio vozače kroserica i kvadova iz cele Srbije

Više od 100 takmičara iz svih krajeva Srbije učestvovalo je na četvrtoj manifestaciji ,,Hard Enduro” koja je tokom vikenda organizovana u Svrljigu.

Hard Enduro, foto: M.M.
Hard Enduro, foto: M.M.

U organizaciji ,,ATV” kluba Svrljig i uz pomoć Sportskog saveza opštine Svrljig, Centra za turizam, kulturu i sport i Opštine Svrljig, održava se IV manifestacija ,,Hard Enduro” koja okuplja vozače kroserica i kvadova.

Prvi dan manifestaciju je obeležila zajednička vožnja učesnika A i B grupe.

Po rečima organizatora, učesnici A grupe su iskusniji i fizički spremniji vozači, jer je i sama vožnja zahtevnija, dok je grupa B predviđena za laganiju vožnju, koja je prilagođena svim uzrastima, ali za poznavaoce Enduroa.

Radiša Stojadinović, ATV Svrljig, foto: M. Miladinović
Radiša Stojadinović, ATV Svrljig, foto: M. Miladinović

Na stazama kroz prekonoške vrtače u vožnji je uživalo više od 100 učesnika, a Radiša Stojadinović, organizator manifestacije, kaže da je interesovanje iz godine u godinu sve veće, kao i da se planira širenje manifestacije u narednim godinama.

Hard Enduro, foto: M.M.
Hard Enduro, foto: M.M.

Otvaranju manifestacije prisustvovali su predsednica opštine Jelena Trifunović i direktor CTKS Svrljig Miroslav Marković.

Direktor CTKS Miroslav Marković kaže da je ideja da se za narednu sezonu omogući vožnja i u druge dve vrtače koje se nalaze na ovoj lokaciji, kako bi sadržaj za posetioce bio bogatiji i bolji, a učesnicima doživljaj znatno lepši.

https://www.facebook.com/svrljig/videos/393750534673328/

Sa početkom sledeće godine krenuće se sa pripremom terena za naredni, peti ,,Hard Enduro”, koji će takođe biti organizovan u septembru.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS