Svaka čast

Nabavljena nova invalidska kolica kroz akciju ,,Čepening“

Ukupan broj pregleda:

Kroz akciju ,,Čepening“ nabavljena su nova invalidska kolica koju su danas predstavnici Udruženja za pomoć Nišlijama, koje gravitira na području jugoistoka Srbije, i Centra za socijalni rad Svrljig uručili jednoj korisnici u obližnjem selu. 

Nova kolica, foto: M. Miladinović
Nova kolica, foto: M. Miladinović

Naime, radi se o akciji prikupljanja plastičnih čepova koja se na teritoriji svrljiške opštine sprovodi od prošle godine kada je za svrljiški Dom zdravlja nabavljen novi kompresorski inhalator za pedijatrijsku primenu na dečjem odeljenju.

U akciji ,,Čepening“ kao i do sada učestvovale su javne institucije i preduzeća sa teritorije svrljiške opštine, kao i građani Svrljiga.

Centar za socijalni rad Svrljig, foto: M.M.
Centar za socijalni rad Svrljig, foto: M.M.

Ova akcija je ponovo rezultirala, te je danas jedna korisnica Centra dobila nova invalidska kolica – pomagalo koje joj je bilo neophodno radi zadovoljavanja svakodnevnih životnih potreba.

Uručivanju invalidskih kolica prisustvovala je direktorka Centra Jelena Đorđević sa saradnicima i predstavnik Udruženja iz Niša Vojkan Živković.

Inače, akcija i dalje traje te se pozivaju svi građani, preduzetnici, predstavnici firmi i javnih institucija da nastave da prikupljaju čepove od plastične ambalaže kako bi se od prodaje istih moglo nabaviti više korisnih stvari za ljude kojima je pomoć najpotrebnija.

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *