Svaka čast
Broj pregleda

Nabavljena nova invalidska kolica kroz akciju ,,Čepening”

Kroz akciju ,,Čepening” nabavljena su nova invalidska kolica koju su danas predstavnici Udruženja za pomoć Nišlijama, koje gravitira na području jugoistoka Srbije, i Centra za socijalni rad Svrljig uručili jednoj korisnici u obližnjem selu. 

Nova kolica, foto: M. Miladinović
Nova kolica, foto: M. Miladinović

Naime, radi se o akciji prikupljanja plastičnih čepova koja se na teritoriji svrljiške opštine sprovodi od prošle godine kada je za svrljiški Dom zdravlja nabavljen novi kompresorski inhalator za pedijatrijsku primenu na dečjem odeljenju.

U akciji ,,Čepening” kao i do sada učestvovale su javne institucije i preduzeća sa teritorije svrljiške opštine, kao i građani Svrljiga.

Centar za socijalni rad Svrljig, foto: M.M.
Centar za socijalni rad Svrljig, foto: M.M.

Ova akcija je ponovo rezultirala, te je danas jedna korisnica Centra dobila nova invalidska kolica – pomagalo koje joj je bilo neophodno radi zadovoljavanja svakodnevnih životnih potreba.

Uručivanju invalidskih kolica prisustvovala je direktorka Centra Jelena Đorđević sa saradnicima i predstavnik Udruženja iz Niša Vojkan Živković.

Inače, akcija i dalje traje te se pozivaju svi građani, preduzetnici, predstavnici firmi i javnih institucija da nastave da prikupljaju čepove od plastične ambalaže kako bi se od prodaje istih moglo nabaviti više korisnih stvari za ljude kojima je pomoć najpotrebnija.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *