Prijave
Broj pregleda

DEČJI FESTIVAL: Počele prijave za 19. ,,Dečji festival”

Najmlađi stanovnici Svrljiga, ali i svi oni koji žele da probude dete u sebi imaće priliku da uživaju u Dečjem festivalu koji će se održati od devetog do jedanaestog avgusta na bazenima Sportskog centra Pastirište u Svrljigu.

zavrsen decji

Organizator manifestacije je Centar za turizam, kulturu i sport, pod pokroviteljstvom Opštine Svrljig.

Pozivamo sve klince i klinceze da dođu u Biblioteku Centra za turizam kulturu i sport između 11 i 15 časova i da se prijave za učešće na ovoj veseloj i šarenolikoj manifestaciji. Prijava ekipa (tri takmičara) za takmičenje u igrama je do popune broja učesnika, a za maskenbal na dan takmičenja 11. 08. od 17 do 17:30 časova.

Mališani će se takmičiti u raznim igrama, karaokama i maskenbalu, a biće priređena i predstava u njihovu čast. Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže i uživaju u raskošima detinjstva uključujući i one koji su već učestvovali, verujemo da će se rado prisetiti svojih nestašluka i možda napraviti neke nove. Budite učesnici dečjeg festivala i igrajte se sa nama!

Propozicije, spisak pesama za karaoke i termin okupljanja biće naknadno objavljeni na sajtu Centra za turizam, kulturu i sport Svrljig.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *