Apel
Broj pregleda
[post-views]

MILETIĆ: Hitno spustiti ivičnjake, postaviti kose rampe i trotoare prilagoditi licima sa posebnim potrebama i majkama sa decom

Narodni poslanik Milija Miletić za vikend obišao je radilišta širom Svrljiga i uputio apel nadležnima iz Odseka za urbanizam Opštine Svrljig i nadzornim organima na gradilištima da pomno prate radove i ne prave propuste.

Miletić ukazuje na probleme, foto: M.M.
Miletić ukazuje na probleme, foto: M.M.

Naime, veliki broj nepravilnosti dešava se upravo na gradilištima gde se asfaltiraju putevi, i to u užem centru grada. Izvođači završavaju svoj deo posla, bez prethodne sugestije nadležnih, koja je neophodna, smatra Miletić.

Miletić ukazuje na probleme, foto: M.M.
Miletić ukazuje na probleme, foto: M.M.

Miletić kaže da ljudi iz Odseka za urbanizam Opštine Svrljig moraju biti na terenu, da vrše nadzor i da ne dozvole da prilikom asfaltiranja ulica – trotoari i nivo ulice ne budu prilagođeni osobama sa posebnim potrebama i majkama koja novorođenčad voze u dečijim kolicima.

Prelaz, Šesta lička, foto: M.M.
Prelaz, Šesta lička, foto: M.M.

Apelujem da hitno izvršite proveru svih prelaza, da gde je potrebno postavite takozvane kose rampe i spustite ivičnjake, da ih prilagodite majkama koje svakodnevno šetaju decu i voze ih dečijim kolicima i licima sa posebnim potrebama, poručio je Miletić.

Miletić je obišao Šestu ličku ulicu, kao i prelaze kod Pošte, škole i kod gradskog parka.

https://www.facebook.com/svrljig/videos/474960679731941/

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Jedan komentar

  • Put se gradi a fasade u centru otpadaju.

    10
    4

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *