Search
Close this search box.
Autom na pešaka
Broj pregleda

Teško povređen mladić kod skretanja za Beloinje

Podeli sa prijateljima:

Juče oko 20 časova na državnom putu prema Babinom zubu, kod skretanja za Beloinje, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je povređen dvadesetrogodišnji mladić.

Policija, hronika
Policija, hronika

Naime, u udesu teže je povređen mladić (23) kada ga je udario ,,bmw” stranih registarskih oznaka.

Mladić je odmah prevezen u niški KC.

Uskoro detaljnije…

21 Komentara

    1. bmv je vozio SIN BIVSEG POLICAJCA VOZAC NIJE IMAO DOZVOLU LUDOVAO JE KOLIMA NEKOLIKO DANA DOK NA KRAJU NIJE UDARIO DECKA.postavlja se pitanje zasto policija nije sprecila ovakvo ponasanje,, nasilnicka voznja,,

      1. Policija se po običaju pravi luda, glupa, neobaveštena ….. kada se radi o nekom njihovom…..Ako se taj bahatio danima i policija nije reagovala to je nedopustivo! Svi ti bahati se vozaju kroz dve glavne ulice i nisu mogli da ih ne vide. Stvar je u tome što ne žele da ih vide! I nije on jedini koji se bahati a nema ni vozačku, ima ih još i milicajci znaju većinu ali se prave nevešti.

  1. Povređenom dečaku želim brz oporavak ali kad ga napaljeni balavac velikom brzinom udario dugo ima da se oporavlja.20 godina bi ti robijao da ima zakon u ovoj nasoj drzavi ali posto ti voziš bmw sa nemackim tablicama platices da ne ides u zatvor auto ubico…

  2. Sin bivseg inspektora Nece , Vučković je prezime i momak ima dozvolu i ne luduje, a to ko se pita da li je namerno udario ili ne nikad se nece saznati

  3. Sin je nekog Nece milicajca! Zašto niko ne napiše ime i prezime? Dokle će da bahati budu zaštićeni zato što je tata neko iz policije ili neko ko ima para? Neiživljeni iskompleksirani mladići sedaju u jake automobile i krljaju narod po ulicama! Ima li u ovoj i ovakvoj srbiji neko da radi po zakonu? Gde si policijo, gde ste tužioci, sudije i ostala korumpirana bratijo?

  4. Dečko nije bahat i ne vozi bahato, to što ima pare a vi ste ljubomorni to je druga stvar. On ima dozvolu i to nemačku ne vašu usranu koju svako dobije ako plati. Bolje se pitajte šta taj lik traži na putu..? kad se na pijac krene ne može se prodje od ljudi svi po put idu kao da nema trotoara. Samo zato što on radi u nemačkoj i ima pare sad ga napadate, da je neki vaš koji pije ko smuk tad ništa ne bi pisali mučenici.

    1. Ajde ne sviraj,decko umislio da je najbogatiji u Svrljig i da ima bmw. Ima jos debila koji imaju bmw, nije on jedini. Neka povede malo racun jer je i pre u Beogradu imao slicnu situaciju,sve se zna.

      1. Uhvatili se za bmw-a ko slepac za tojagu, znam da ste ljubomorni ali jebiga sudbina vam nije dala. Šta se bree zna? dečko prvi put u srbiji ovim bmw-om a vi serete da imao u bg istu situaciju. Ali to je klasika svrljizana da svee vole da okrenu i da jedu go*na ko po običaju.

        1. Ne dao Bog da gospodja Sudbina podari još nekom ovakvu zivotnu situaciju, kao ovom nesrećnom momku za volanom brzog automobila.

          Samo da sa povredjeni momak oporavi, to je vazno..

  5. Полиција је жалосно јадна. Тешко ми је што морам то да констатујем.
    Ја дошао да пријавим сечу шуме на мојој парцели. Имам податке о особи која је сечу учинила.
    Да би ме дежурни полицајац на безобразан начин са иронијом у гласу питао, ” откуд ја да знам да је он стварно теби посекао шуму” .
    Па за шта седиш ту БРУКО свог позива, ако не да утврдиш све чињенице о томе. И тако ја остадох без шуме , а ни пријаву нису откуцали.
    На жалост верујем да ће и у овом случају да муљају.

    1. Prijatelju to ti je klasika, od Policije u svrljig nema ništa..to svee go*na preko veze škole završili i umislili da su uhvatili boga za mu*a.

  6. Ovaj Svrljizanin mora da je od vučkovića dobio pare ili sendvic da ga brani.Koliko je vozio kad je decka bacio do drugog skretanja za beloinje ako je ogranicenje na putu 80…vozio je minimum 140 150….ali tata ce da plati to da sincic ne robija…U zatvor bi ti kod mene odmah…Sto ne kažeš da je tvoj drug isteran iz skole u Svrljigu….Sto ne divlja tako u Nemackoj,pre neki dan proleteo preko rampu…Da mu se oduzme pasos i da se otera na robiju da kopa rupe debilcic mali

    1. Ko kaže da se bilo šta može plati? ako je kriv onda mora kaznu dobiti to je logično ali samk kažem da se moglo desi svakom, a ovaj gore sto sere da se bahati i da vozi bmw-a itd to je čista ljubomora. Odakle znaš da ne divlja u nemačkoj da nisi možda bio tamo? ne razumem što svi guraju nos gde ne treba

      1. I tebe i njega u šanac na 40+ da osetite svaki kap znoja ili u njivu ceo dan da kopate da vidim dal bi se setili da uđete u kola i da gazite ljude i glumite mangupe

        1. ko bree gazi ljude idiotu, udes se desi sigurno nije namerno, a ti što si nesposoban da voziš kola to je druga stvar. razmisli šta si napisao da ne treba da se ulazi u kola..onda niko ne bi trebao da vozi više. ali kompleksi su čudo

          1. Svrljizanin, sto si ti druze toliko nesrecan? A bre pratim te vec duze vreme kad dzabolebarim i mogu da primetim da zajedno dzabolebarimo, ali ja bar nisam nesrecan i ne udaram na svaciji komentar kontru…daj bre razveseli se i napisi nesto u pozitivnom duhu i da nije kontra….ziv mi bio. Nmoj da shvatis ovo kao provokaciju, zivota mi moga…komentar je savetodavan, zao mi da se tako osecas…..

  7. Druže ja sam ti srećan, ne znam što misliš da udaram kontru nekom, samo ne mogu da gledam kako napadaju dečka bez dokaza i izmišljaju svašta. Udario jeste ali dozvolu je imao i da je stv. sa 140/150 brzinom bio udes onda od pešaka bi ostala samo majica. ali nebitno ne brini ti za mene veoma sam srećan ja što nisam negativan kao ove spodobe, penzioneri vrv nemaju bolja posla.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano