Nastavljaju se akcije asfaltiranja

BOLJA PUTNA INFRASTRUKTURA: Novi kilometri asfalta kroz svrljiška sela

Broj pregleda

Ovih dana završena je rekonstrukcija dela puta od Okolišta prema Guševcu.

novi put

Tim povodom, Okolište su posetili narodni poslanik Milija Miletić i predsednica SO Svrljig Tatjana Lazarević kako bi razgovarali sa meštanima ovog sela.

Meštani su zadovoljni aktivnostima Opštine Svrljig. Podržavam radove koje sprovodi Opština, širom Svrljiga otvorena su mnoga gradilišta, kao i svake godine, rekao je Miletić.

Miletić ističe da se za naredni period spremaju novi projekti i infrastrukturni radovi koji će se izvoditi u selima ali i u samom Svrljigu.

put okoliste

Pojedine deonice puta asfaltiraju se kroz akciju ,,Na dinar, pet dinara“, kao i kroz aktivnosti Lokalne samouprave koja finansira mnoge infrastrukturne radove.

Istog dana, Miletić i Lazarević obišli su radove u Tijovcu.

Inače, do sada asfaltirani su mnogi putni pravci i to u Drajincu, Izvoru, Ribaru, Tijovcu, Okolištu, Prekonogi, Plužini, Burdimu i u mnogim drugim selima svrljiške opštine, a u planu je i asfaltiranje veoma bitnih saobraćajnica u samom Svrljigu.

Pročitajte i

Krenuli radovi, foto: M.M.

Krenuli radovi na sanaciji udarnih rupa

Krajem protekle nedelje izvršena je sanacija udarnih rupa na gradskim ulicama, a već danas radovi se nastavljaju u selima Plužina i Niševac.  Sanacija udarnih rupa

Ilustracija, dalekovodi, foto: Manseok Kim, pixabay.com

Selo Okolište bez struje do 14h

Selo Okolište biće bez struje sve do 14h zbog radova na niskonaponskoj mreži, saopšteno je iz Elektrodistribucije Svrljig.  Drugih isključenja za danas nema u planu.

Struja, bandera, ilustracija, foto: M.M. / Svrljiške novine

Sela Bučum i Tijovac dobila struju

Po najnovijim informacijama saznajemo da su sela Bučum i Tijovac u toku večeri dobila struju.  Ova sela, kao i ostala svrljiška sela, nisu imala struju

Blokiran put, foto: Svrljiške novine

Blokiran put do Lukova i Vlahova

Blokiran put – Ledena kiša koja je padala tokom cele noći i sneg koji je provejavao naneli su veliku štetu na teritoriji svrljiške opštine, pogotovu

4 Komentar

 • Tako je bravo i pozdrav za kurandilo

  7
  3
 • sve cestitke i bravo jos jednom

  3
  4
  • A put kroz selo mecji do.Moze da se stavi grebani asfalt ali bas ih briga,3,5 km od sela Varoš

   2
   4
 • U Okolistu zamenjene bandere i postavljene nove ulicne, ali na nekim banderama vracenje neispravne stare sijalice koje godinama ne rade. To je apsurd!!

  2
  1

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *