BOLJA PUTNA INFRASTRUKTURA: Novi kilometri asfalta kroz svrljiška sela

Nastavljaju se akcije asfaltiranja

Ovih dana završena je rekonstrukcija dela puta od Okolišta prema Guševcu.

novi put

Tim povodom, Okolište su posetili narodni poslanik Milija Miletić i predsednica SO Svrljig Tatjana Lazarević kako bi razgovarali sa meštanima ovog sela.

Meštani su zadovoljni aktivnostima Opštine Svrljig. Podržavam radove koje sprovodi Opština, širom Svrljiga otvorena su mnoga gradilišta, kao i svake godine, rekao je Miletić.

Miletić ističe da se za naredni period spremaju novi projekti i infrastrukturni radovi koji će se izvoditi u selima ali i u samom Svrljigu.

put okoliste

Pojedine deonice puta asfaltiraju se kroz akciju ,,Na dinar, pet dinara”, kao i kroz aktivnosti Lokalne samouprave koja finansira mnoge infrastrukturne radove.

Istog dana, Miletić i Lazarević obišli su radove u Tijovcu.

Inače, do sada asfaltirani su mnogi putni pravci i to u Drajincu, Izvoru, Ribaru, Tijovcu, Okolištu, Prekonogi, Plužini, Burdimu i u mnogim drugim selima svrljiške opštine, a u planu je i asfaltiranje veoma bitnih saobraćajnica u samom Svrljigu.

Povezano

Podeli sa prijateljima:

Najnovije na portalu

Turizam

EKO

4 Komentari

 • Tako je bravo i pozdrav za kurandilo

  7
  3
 • sve cestitke i bravo jos jednom

  3
  4
  • A put kroz selo mecji do.Moze da se stavi grebani asfalt ali bas ih briga,3,5 km od sela Varoš

   2
   4
 • U Okolistu zamenjene bandere i postavljene nove ulicne, ali na nekim banderama vracenje neispravne stare sijalice koje godinama ne rade. To je apsurd!!

  2
  1

Komentar

Your email address will not be published.