Stopirati gašenje
Broj pregleda

Miletić sa predstavnicima ,,Telekoma” u Beogradu o problemu gašenja ,,CDMA” bežično-fiksne telefonije

Narodni poslanik Milija Miletić sastao se proteklog petka u Beogradu sa inženjerom za telekomunikacije Stevom Drčom u sedištu kompanije ,,Telekom” kako bi razgovarao o aktuelnom problemu gašenja ,,CDMA” bežično-fiksne telefonije.

miletic petrovic
Miletić i Petrović na sastanku u Beogradu, foto: M.M.

Po našim ranijim pisanjima, gašenje ,,CDMA”bežično-fiksne telefonije bi bukvalno značilo da trenutne bazne stanice koje su u opsegu 450MHz pređu na viši nivo, i to preko 850MHz, a samim tim više od polovina seoskih naselja ostalo bi bez bežično-fiksne telefonije.

Miletić je na sastanku u predstavništvu ,,Telekoma” u Nišu inicirao da se produži rok gašenja baznih stanica dok se ne pronađe adekvatno rešenje za svrljiška sela.

U Beogradu sam takođe razgovarao o odlaganju radova, sve dok ne pronađemo najbolje rešenje za naše stare žitelje. Tražio sam da ,,Telekom” poboljša kvalitet mreže, postavi dodatne bazne stanice i našu opštinu pokrije internetom u svim delovima, kao i da se uslovi plaćanja prilagode, odnosno smanje cene, rekao je Miletić.

Miletić je odmah najavio sastanak sa direktorom ,,RATEL-a” Miodragom Ivkovićem koji je nadležan za Sektor elektronske komunikacije.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

5 Komentara

 • Podrska
  Ali Milijo sta ce ti ovaj Petrovic sa tobom koji te je dok je bio u G17 plus pljuvao i pricao svasta za tebe a sada si mu dobar,najuri ovog umisljenog

  • poneo mama Gocino pomije iz vrtic, da se nadje, zaposlile ga mama i tasta…Pitajte ga tablicu mnozenja i azbuku 🙂

   • …..Zasto tako govorite bas mislim da je Milos divan covek kao i majka i tasta.

 • Nemoj tako on nekakav za gradjevinarstvo i ostale gluposti hahahah

  Sto se nije zaposlio gde radi lopata nego na drzavna jasla,da prima platu dok sedi u fotelju gle ga koliki je ima grbinu da potegne i povuče nego lakse mu u fotelju

 • Gde ih nalazi kadrovi G17+ u DSS Milija nije mi jasno. Ovaj moze volu rep da iscupa, a on ga doveo u fotelju

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *