Pravi predstavnici opštine Svrljig

Centar za turizam, kulturu i sport na Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora

Broj pregleda

Centar za turizam, kulturu i sport opštine Svrljig po prvi put se u Nišu predstavio na Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora koji se ove godine održava po 20. put.

Štand CTKS Svrljig, foto: M. Miladinović
Štand CTKS Svrljig, foto: M. Miladinović

Svrljiški štand bio je jedan od najlepših, ako ne i najlepši na Sajmu u Nišu.

Na jednom mestu svi posetioci mogli su da slikovito vide sve turističke potencijale opštine Svrljig, a za to su se pobrinuli Centar za turizam, kulturu i sport i Udruženje građana ,,Terra Incognita“.

Štand CTKS Svrljig, foto: M.M.
Štand CTKS Svrljig, foto: M.M.

Stari grad, klisura, Banjica, pećine, hrana i tradicija, definitivno su ono što je privuklo mnogobrojne posetioce da se zadrže na štandu CTKS Svrljig.

Centar za turizam, kulturu i sport danas je mogao da se pohvali novim promo materijalom kojim su predstavljene sve turističke atrakcije i destinacije, kao i manifestacioni turizam koji je u Svrljigu veoma jak.

Nove promotivne trolisnice, foto: M. Miladinović
Nove promotivne trolisnice, foto: M. Miladinović

Direktor CTKS Svrljig Miroslav Marković kaže da je zadovoljan predstavljanjem opštine na Sajmu i da kod posetioca vlada veliko interesovanje za prirodna bogatstva Svrljiga.

Štand je posetila i predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović.

Sajam traje od 18. do 20. aprila i smešten je u hali Čair.

Pročitajte i

Marković obišao selo Niševac

Niševac dobija Vizitorski centar

Protekle nedelje direktor Centra za turizam, kulturu i sport Miroslav Marković sa arhitektama obišao je selo Niševac gde je pokrenut projekat Vizitorskog centra.  Naime, u planu

3 Komentar

 • Svaka cast, skidam kapu. Miroslav je toliko puno stvari odradio za tako kratko vreme od kad je preuzeo KC. Salutiram coveku, jedini koji vredi nesto.

  10
  16
 • Slazem se decko je uradio ono sto niko nije za 10 godina u centru.

  10
  13
 • Bravo Markovicu samo tako nastavi. Digao si na noge i dao svrhu onoj uspavanoj instituciji. Konacno je CTKS poceo da radi ono zbog cega i postoji.

  4
  8

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *