Pravi predstavnici opštine Svrljig

Centar za turizam, kulturu i sport na Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora

Ukupan broj pregleda:

Centar za turizam, kulturu i sport opštine Svrljig po prvi put se u Nišu predstavio na Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora koji se ove godine održava po 20. put.

Štand CTKS Svrljig, foto: M. Miladinović
Štand CTKS Svrljig, foto: M. Miladinović

Svrljiški štand bio je jedan od najlepših, ako ne i najlepši na Sajmu u Nišu.

Na jednom mestu svi posetioci mogli su da slikovito vide sve turističke potencijale opštine Svrljig, a za to su se pobrinuli Centar za turizam, kulturu i sport i Udruženje građana ,,Terra Incognita“.

Štand CTKS Svrljig, foto: M.M.
Štand CTKS Svrljig, foto: M.M.

Stari grad, klisura, Banjica, pećine, hrana i tradicija, definitivno su ono što je privuklo mnogobrojne posetioce da se zadrže na štandu CTKS Svrljig.

Centar za turizam, kulturu i sport danas je mogao da se pohvali novim promo materijalom kojim su predstavljene sve turističke atrakcije i destinacije, kao i manifestacioni turizam koji je u Svrljigu veoma jak.

Nove promotivne trolisnice, foto: M. Miladinović
Nove promotivne trolisnice, foto: M. Miladinović

Direktor CTKS Svrljig Miroslav Marković kaže da je zadovoljan predstavljanjem opštine na Sajmu i da kod posetioca vlada veliko interesovanje za prirodna bogatstva Svrljiga.

Štand je posetila i predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović.

Sajam traje od 18. do 20. aprila i smešten je u hali Čair.

3 komentara

  1. Svaka cast, skidam kapu. Miroslav je toliko puno stvari odradio za tako kratko vreme od kad je preuzeo KC. Salutiram coveku, jedini koji vredi nesto.

    10
    16
  2. Bravo Markovicu samo tako nastavi. Digao si na noge i dao svrhu onoj uspavanoj instituciji. Konacno je CTKS poceo da radi ono zbog cega i postoji.

    4
    8

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *