„Terra incognita – Vodič za putovanje kroz neistraženu zemlju“

Predstavljena nova turistička brošura

Broj pregleda

Proteklog petka u bioskopskoj sali Centra za turizam, kulturu i sport održana je promocija turističke brošure Svrljiga pod nazivom ,,Terra Incognita – Vodič za putovanje kroz neistraženu zemlju”, u organizaciji Udruženja građana ,,Terra Incognita” iz Niševca. 

Brošura, foto: M.M.
Brošura, foto: M.M.

Promocija je počela u 19 h, a za istu vladalo je veliko interesovanje.

CTKS, foto: M.M.
CTKS, foto: M.M.

Prisutni su ocenili da je promotivna brošura izrađena po veoma savremenim metodama, uz dosta opisa i fotografija o turističkim potencijalima, te da je Svrljig predstavljen na najbolji način.

Promocija, UG ,,Terra Incognita'' i predstavnici ,,Proaktiva''
Promocija, UG ,,Terra Incognita” i predstavnici ,,Proaktiva”

Okupljenima su se obratili predsednik Udruženja ,,Terra Incognita” Nenad Ranđelović i direktor Centra za turizam, kulturu i sport Miroslav Marković.

Inače, vredno je istaći da je brošura izrađena na inicijativu Udruženja građana „Terra incognita“, a u saradnji sa Centrom za turizam, kulturu i sport Svrljig i ‚‚Proaktivom”.

Pročitajte i

Razdvaja se Centar za turizam, kulturu i sport

Delegacija Opštine Svrljig predvođena narodnim poslanikom Milijom Miletićem danas se u Beogradu sastala sa državnim sekretarom Miroslavom Kneževićem u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacijei kako

Foto: CTKS Svrljig

RAZVOJ TURIZMA: Markiranje i obeležavanje staza

Zbog povećanog broja posetilaca počelo je obeležavanje i markiranje staza do najposećenijih turističkih potencijala u opštini Svrljig. Usmerivači su do sada postavljeni do ulaza i

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *