Broj pregleda

Oglasio se predsednik USS povodom ostavke Igora Davidovića

Povodom jučerašnje ostavke Igora Davidovića na svim funkcijama i članstvu u Ujedinjenoj seljačkoj stranci oglasio se i predsednik ove stranke na nivou Srbije, narodni poslanik Miija Miletić.

Narodni poslanik Milija Miletić, foto: M. Miladinović
Narodni poslanik Milija Miletić, foto: M. Miladinović

U prethodnom periodu bilo je nesuglasica i netrpeljivosti između sada već bivšeg člana USS Igora Davidovića, tada predsednika SO Svrljig, a sada direktora JKSP ,,Svrljig”, i predsednice opštine Svrljig Jelene Trifunović i predsednice Izvršnog odbora Ujedinjene seljačke stranke. Te nesuglasice i danas traju. Ostavka u stranci je Davidovićev lični čin, to nije plaćeno mesto, dok na mestu direktora JKSP-a nije podneo ostavku. Saradnja između mene i Igora Davidovića bila je korektna, i nastavićemo kao građani da sarađujemo i u daljem periodu. On verovatno nije imao ostvarene ambicije kao član Ujedinjene seljačke stranke, ali može da pokuša da ih ostvari na nekom drugom mestu, rekao je Miletić.

Davidovic predsednik USS

Miletić dodaje, 

Svrljig je malo mesto i svi se poznajemo, tako da Davidoviću želim puno zdravlja, sreće i uspeha i da mu se u narednom periodu ispune neostvarene želje, poručio je Miletić.

U NASTAVKU PROČITAJTE KAKO SE IGOR DAVIDOVIĆ OPROSTIO OD UJEDINJENE SELJAČKE STRANKE… OPŠIRNIJE

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA