Svrljiške novine

Broj pregleda

Oglasio se predsednik USS povodom ostavke Igora Davidovića

Povodom jučerašnje ostavke Igora Davidovića na svim funkcijama i članstvu u Ujedinjenoj seljačkoj stranci oglasio se i predsednik ove stranke na nivou Srbije, narodni poslanik Miija Miletić.

Narodni poslanik Milija Miletić, foto: M. Miladinović
Narodni poslanik Milija Miletić, foto: M. Miladinović

U prethodnom periodu bilo je nesuglasica i netrpeljivosti između sada već bivšeg člana USS Igora Davidovića, tada predsednika SO Svrljig, a sada direktora JKSP ,,Svrljig”, i predsednice opštine Svrljig Jelene Trifunović i predsednice Izvršnog odbora Ujedinjene seljačke stranke. Te nesuglasice i danas traju. Ostavka u stranci je Davidovićev lični čin, to nije plaćeno mesto, dok na mestu direktora JKSP-a nije podneo ostavku. Saradnja između mene i Igora Davidovića bila je korektna, i nastavićemo kao građani da sarađujemo i u daljem periodu. On verovatno nije imao ostvarene ambicije kao član Ujedinjene seljačke stranke, ali može da pokuša da ih ostvari na nekom drugom mestu, rekao je Miletić.

Davidovic predsednik USS

Miletić dodaje, 

Svrljig je malo mesto i svi se poznajemo, tako da Davidoviću želim puno zdravlja, sreće i uspeha i da mu se u narednom periodu ispune neostvarene želje, poručio je Miletić.

U NASTAVKU PROČITAJTE KAKO SE IGOR DAVIDOVIĆ OPROSTIO OD UJEDINJENE SELJAČKE STRANKE… OPŠIRNIJE

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

4 Komentara

  • Ako se doticni Davidovic ne umuva u neku drugu stranku i na bolje radno mesto eto videcete.To ce Mile Davidovic da sredi sve

  • E moj Milija odreko si se najvrednijeg a stitis neke koje ce i tebe da sklone samo da im se pruzi prilika.I napednjacima je odzvonilo jer previse pricaju a malo rade jer da je suprotno ne bi 650 000 srba pobeglo iz zemlje u potrazi za boljim zivotom.Svi smo se dobro snasli i ne planiramo da se vracamo da nam vlast ne bi ispirala mozak sa pricicama za malu decu u koju vise ni mala deca ne veruju

    • Nije se Milija odreko , nego se ovaj okrenuo protiv njega (ojacao) i okrenuo neki ljudi protiv njega. A ovi sto ih okrenuo protiv Miliju se napalili da ce budu neki vazni u Svrljig kad Igor zuzme mesto. KOMEDIJA !!!!! Ce se izbiju na kraj za vlast, da si napune gu…. !!!!

  • da će ti doći glave bivši pomoćnik za sve…

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *