Broj pregleda

MILETIĆ: Putin i Vučić – Mir za Balkan

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić izrazio je zahvalnost predsedniku Rusije Vladimiru Putinu za doprinos razvoju mira na Balkanu. 

putin i vucic

Miletić ističe da Putin zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem predstavljaju faktor stabilnosti i mira na Balkanu. 

Veliki broj građana Srbije okupio se u Beogradu ispred Hrama Svetog Save da da podršku predsednicima Rusije i Srbije. Putin je još jednom snažno dao podršku Srbiji, kaže Miletić i dodaje da je na skupu u Beogradu bilo više od 300 ljudi iz Svrljiga.

Miletić se ujedno zahvalio svojim aktivistima i simpatizerima Ujedinjene seljačke stranke koji su se odazvali u velikom broju kako bi se organizovali da dočekaju predsednika Rusije Vladimira Putina.

mir na balkan

Izvinjavam se svima koji nisu krenuli za Beograd zbog nedovoljnog broja mesta u autobusima koji su rano juče krenuli iz Svrljiga, rekao je Miletić.

Inače, Svrljižani su dali podršku velikim transparentom na kojem je pisalo ‚‚Putin i Vučić – MIR ZA BALKAN, Svrljig”.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

3 Komentara

  • Tri spojena prsta simbol su Srbstva! Tri rasirena prsta su ustaski pozdrav, razjedinjavanje svetog trojstva. Trebalo bi to svi da nauce, nije mi jasno kako se ovo sa rasirenim prstima toliko ustalilo kod naseg naroda…

    10
  • Pa mogli ste da platite još neki autobus , da svi mi krenemo u zagrljaj Putinu. Trošite pare na razne gluposti a sada ste podbacili

    13
  • Nije li Davidovic pravio sendvice sa pecurkama ?

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *