NOVA RADNA MESTA: U ovoj godini moguća izgradnja gerontološkog centra

Broj pregleda

Dom za stare neophodan je Svrljigu jer kako smo došli do saznanja čak 60-tak korisnika iz Svrljiga boravi u gerontološkim centrima u Knjaževcu, Nišu i u drugim gradovima. 

opstina svrljig 1

To je potvrdio i narodni poslanik Milija Miletić koji je istakao da će u ovoj godini konačno početi realizacija izgradnje gerontološkog centra u Svrljigu.

Miletić je istakao da za ovaj projekat Opština Svrljig ima podršku resornih ministarstava, te da će sredstva koja će opština dobiti uz saglasnost Ministarstva finansije biti delom usmerena i na realizaciju izgradnje doma za stare.

0E0A1684 e1543882852954
Ana Brnabić i Milija Miletić, foto: Opština Svrljig

Predstavnici naše opštine su se zajedno sa narodnim poslanikom Milijom Miletićem susretali sa predstavnicima resornih minstarstava i ljudima iz Vlade Srbije kako bi došli do idejnog rešenja za izgradnju ovog centra, a konačno je i postignut preliminarni dogovor oko svega, te se početak izgradnje očekuje u ovoj godini.

Inače, izgradnjom Centra stvorili bi se realni uslovi za nova zapošljavanja radnika, što bi višestruko značilo Svrljig.

Pročitajte i

Izgradnja gerontološkog centra u Svrljigu

Narodni poslanik Milija Miletić juče je u Beogradu razgovarao sa nadležnima iz resornih ministarstava o rešavanju problema izgradnje Doma za stare u Svrljigu.  Po rečima

Ubrzati izgradnju “Geronto-centra“

Projekat ‘’ Gerento-centar  ‘’ , iniciran od strane Lokalne samouprave, biće realizovan u što kraćem vremenskom periodu, rečeno je protekle nedelje na sastanku predstavnika opštine

3 Komentar

 • Covek se maksimalno zalaze za Svrljig i juznu Srbiju i treba mu se odati priznanje.
  Bravo Milija samo tako nastavi mi nemamo bolje od tebe.

  4
  20
 • Svaka cas poslaniku Miliji Mileticu samo tako za Svrljig…Ziv bijo..

  2
  10
 • Svaka cas poslaniku Miliji Mileticu samo tako za Svrljig…

  2
  10

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *