Broj pregleda

U 2019. godini naplatna rampa kod Malčanske petlje! MILETIĆ PREDLOŽIO REKONSTRUKCIJU STAROG PUTA DA BI OLAKŠAO SVRLJIŽANIMA

Po rečima Miletića u 2019. godini očekuje nas izgradnja naplatne rampe kod Malčanske petlje, što znači da će sva vozila koja se uključuju na auto-put iz pravca Svrljiga plaćati putarinu. 

Narodni poslanik Milija Miletić, foto: M.M.
Narodni poslanik Milija Miletić, foto: M.M.

Kako bi se izbegao ovaj namet ljudima koji svakog dana putuju na relaciji Svrljig-Niš i obratno, Miletić je od države zatražio rekonstrukciju Knjaževačke ulice koja je dugačka 6 kilometara, a vrednost radova bi bila oko 170 miliona dinara.

Po rečima narodnog poslanika Milije Miletića, naplatna rampa će biti izgrađena kod proširenja, odmah kod Malčanske petlje.

Jedini putni pravac do Niša koji neće imati naplatnu rampu jeste upravo preko Vrežine, odnosno preko Knjaževačke ulice za koju je poslanik zatražio da se rekonstruiše što pre.

Izgradnja naplatne rampe počeće 2019. godine, rekao je on.

https://www.facebook.com/mileticmilija/videos/669996916729843/

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

4 Komentara

  • Veoma dobra inicijativa poslanika Miletica!

  • Bitno je da samo stegnemo kaiš još 5 godine ! Sramota, zato i beže ljudi

  • Samo neki nameti na ovu sirotinju……nije strasno sto ljudi odlaze strasno je sto se pojedini nikad nevrate jer kad sve vidis jedino resenje je otici ali eto odem pa se opet vratim kad kod se vratim sve vise se razocaram.

  • Grad treba da se novogodsnje osvetli, neko je to zaboravio

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *