Broj pregleda

Ovo su tačke dnevnog reda sutrašnje Skupštine opštine Svrljig

Sutra će biti održana 21. sednica Skupštine Opštine Svrljig na kojoj će pred odbornicima biti 18 tačaka na razmatranje i usvajanje.

Sednica SO Svrljig 10

Nakon razmatranja i usvajanja zapisnika sa prethodne sednice SO Svrljig, odbornici će razmatrati i usvajati Odluku o drugoj izmeni i dopuni odluke o budžetu Opštine za 2018-tu godinu, Rešenje o usvajanju izveštaja o izvršenju Odluke o budžetu Opštine za period 01.01.2018. – 30.06.2018.godine, Rešenje o usvajanju druge izmene i dopune finansijskog plana za 2018-tu godinu SO Svrljig, Odluku o davanju saglasnosti na otpis potraživanja Opštine Svrljig od subjekta privatizacije ‚‚Društva za održavanje zgrada” DOO Beograd, Odluku o pokretanju postupka za otuđenje nepokretnosti iz javne svojine opštine Svrljig neposrednom pogodbom, ispod procenjene tržišne vrednosti, Rešenje o davanju saglasnosti na Odluku uprvnog odbora o izmeni Statuta Doma zdravlja ‚‚Dr Ljubinko Đorđević”, Rešenje o davanju saglasnosti na cenovnik pijačnih usluga na zelenoj i stočnoj pijaci i prostoru na kome se održava vašar.

Na istoj sednici pred odbornicima su i tačke Rešenje o razrešenju VD direktora JKSP ‚‚Svrljig” Svrljig, kao i njegovo imenovanje, te Razrešenje VD direktora Centra za turizam, kulturu i sport Svrljig i njegovo imenovanje.

Nakon toga, odbornici će razmatrati tačku predlog Rešenja o imenovanju radnog tela za regulisanje pravnog statusa Centra za turizam, kulturu i sport Svrljig, u vezi dopisa Ministarstva finansija br. 112-01-00733/2017  od 02.02.2018. godine i predlog Rešenja o razrešenju dva člana komisije za sprovođenje postupka javnog nadmetanja za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini i njihovo imenovanje.

Na kraju odbornici će moći da postavljaju odbornička pitanja i da dobiju odgovo

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *