Predavanje na temu razvoja turizma i kategorizacije seoskih domaćinstava u Svrljigu

Broj pregleda

U organizaciji Udruženja građana “Terra incognita“ u subotu, 1. septembra 2018. godine, sa početkom u 12 časova u sali Opštinske uprave Svrljig biće održano predavanje na temu razvoja turizma i kategorizacija seoskih domaćinstava na teritoriji Opštine Svrljig.

opstina

Pozivamo sve zaiteresovane da uzmu učešće na predavanju o razvoju turizma i kategorizaciji turističkih domaćinstava u cilju povećanja smeštajnih kapaciteta u samoj Opštini. Seminar organizuje UG Terra incognita, a na seminaru će u vidu predavača prisustvovati gđa. Dragica Ivanović Jocić, turistički inspektor u Opštinskoj upravi Knjaževac, gdin. Dušan Milošević, Republički turistički inspektor, dok će svoja dosadašnja iskustva vezana za samu mogućnost razvoja turizma na teritoriji Opštine Svrljig sa prisutnima podeliti predsednik udruženja građana Terra incognita, Nenad Ranđelović, stoji u saopštenju Udruženja.

Seminaru će prisustvovati i predstavnici Centra za turizam, kulturu i sport opštine Svrljig i predstavnici Opštine Svrljig, ali i drugih institucija sa teritorije Svrljiga.

Pročitajte i

Razdvaja se Centar za turizam, kulturu i sport

Delegacija Opštine Svrljig predvođena narodnim poslanikom Milijom Miletićem danas se u Beogradu sastala sa državnim sekretarom Miroslavom Kneževićem u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacijei kako

2 Komentar

  • Jos jedna propast u najavi. Pa svrljig nije paralija pa da razvijamo turizam volovi

    8
    5
  • da i dalje smatram da ne treba da se objavljuju komentari u kojima neko nekoga vređa ili naziva pogrdnim imenima

    3
    1

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *