Search
Close this search box.
Broj pregleda

Predavanje na temu razvoja turizma i kategorizacije seoskih domaćinstava u Svrljigu

Podeli sa prijateljima:

U organizaciji Udruženja građana ”Terra incognita” u subotu, 1. septembra 2018. godine, sa početkom u 12 časova u sali Opštinske uprave Svrljig biće održano predavanje na temu razvoja turizma i kategorizacija seoskih domaćinstava na teritoriji Opštine Svrljig.

opstina

Pozivamo sve zaiteresovane da uzmu učešće na predavanju o razvoju turizma i kategorizaciji turističkih domaćinstava u cilju povećanja smeštajnih kapaciteta u samoj Opštini. Seminar organizuje UG Terra incognita, a na seminaru će u vidu predavača prisustvovati gđa. Dragica Ivanović Jocić, turistički inspektor u Opštinskoj upravi Knjaževac, gdin. Dušan Milošević, Republički turistički inspektor, dok će svoja dosadašnja iskustva vezana za samu mogućnost razvoja turizma na teritoriji Opštine Svrljig sa prisutnima podeliti predsednik udruženja građana Terra incognita, Nenad Ranđelović, stoji u saopštenju Udruženja.

Seminaru će prisustvovati i predstavnici Centra za turizam, kulturu i sport opštine Svrljig i predstavnici Opštine Svrljig, ali i drugih institucija sa teritorije Svrljiga.

2 Komentara

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano