Broj pregleda

Računarska oprema na poklon od Fondacije Princeze Katarine

Humanitarna Fondacija Princeze Katarine za Osnovnu školu ,,Dobrila Stambolić“, Srednju školu ,,Dušan Trivunac Dragoš“, Udruženju građana ,,Zajedno do svetlosti“ i Udruženju penzionera iz Svrljiga obezbedila je po jedan računar u vidu donacije.

Milija Miletić i Branko Živadinović, foto: S.K.
Milija Miletić i Branko Živadinović, foto: S.K.

Donaciju su danas u kancelariji predsednice opštine primili direktorka Srednje škole Lela Mitić, direktor Osnovne škole Saša Golubović, predstavnici UG ,,Zajedno do svetlosti“ Tatjana Lazarević i Ninoslav Ranđelović i Milenko Petrović ispred Udruženja penzionera.

oprema

Čast mi je što u ime Fonadacije mogu da Opštini Svrljig uručim skromnu donaciju u vidu računarske opreme. Zahvaljujem na izuzetnoj saradnji narodnom poslaniku Miliji Miletiću i predsednici opštine Jelene Trifunović i njihovim saradnicima. Drago mi je što će računarska oprema pomoći učenicima ovih škola, ali i udruženjima, rekao je Branko Živadinović, predstavnik Fondacije.

Živadinović je izrazio nadanje da će Fondacija u narednom periodu moći da obezbedi jedno kombi vozilo za prevoz dece sa specijalnim potrebama.

racunarska

Narodni poslanik Milija Miletić zahvalio je na donaciji Fondaciji Princeze Katarine i poručio da očekuje još veću saradnju u predstojećem periodu.

Bitno je da radimo u interesu svih ljudi na jugoistoku Srbije. Iskreno se nadam da će se naša saradnja nastaviti i da ćemo još više zajednički pomagati ljudima na lokalu, prvenstveno u ovom delu Srbije, rekao je Miletić.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

1 Komentara

  • Šta će penzionerima računar,mada možda nego igra cs

    11
    1

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *