Search
Close this search box.
Broj pregleda

Računarska oprema na poklon od Fondacije Princeze Katarine

Podeli sa prijateljima:

Humanitarna Fondacija Princeze Katarine za Osnovnu školu ,,Dobrila Stambolić“, Srednju školu ,,Dušan Trivunac Dragoš“, Udruženju građana ,,Zajedno do svetlosti“ i Udruženju penzionera iz Svrljiga obezbedila je po jedan računar u vidu donacije.

Milija Miletić i Branko Živadinović, foto: S.K.
Milija Miletić i Branko Živadinović, foto: S.K.

Donaciju su danas u kancelariji predsednice opštine primili direktorka Srednje škole Lela Mitić, direktor Osnovne škole Saša Golubović, predstavnici UG ,,Zajedno do svetlosti“ Tatjana Lazarević i Ninoslav Ranđelović i Milenko Petrović ispred Udruženja penzionera.

oprema

Čast mi je što u ime Fonadacije mogu da Opštini Svrljig uručim skromnu donaciju u vidu računarske opreme. Zahvaljujem na izuzetnoj saradnji narodnom poslaniku Miliji Miletiću i predsednici opštine Jelene Trifunović i njihovim saradnicima. Drago mi je što će računarska oprema pomoći učenicima ovih škola, ali i udruženjima, rekao je Branko Živadinović, predstavnik Fondacije.

Živadinović je izrazio nadanje da će Fondacija u narednom periodu moći da obezbedi jedno kombi vozilo za prevoz dece sa specijalnim potrebama.

racunarska

Narodni poslanik Milija Miletić zahvalio je na donaciji Fondaciji Princeze Katarine i poručio da očekuje još veću saradnju u predstojećem periodu.

Bitno je da radimo u interesu svih ljudi na jugoistoku Srbije. Iskreno se nadam da će se naša saradnja nastaviti i da ćemo još više zajednički pomagati ljudima na lokalu, prvenstveno u ovom delu Srbije, rekao je Miletić.

Jedan komentar

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano