Search
Close this search box.
Broj pregleda

Razvoj sela i zadrugarstva, pomoć penzionerima

Podeli sa prijateljima:

Razvoj sela i zadrugarstva na teritoriji svrljiške opštine, ali i pomoć seljacima i penzionerima bila je tema današnjeg sastanka narodnih poslanika Milorada Hadži Stošića i Milije Miletića.

Narodni poslanici u razgovoru, foto: S.K.
Narodni poslanici u razgovoru, foto: S.K.

Poslanici su se složili da je razvoj sela i zadrugarstva prioritet svih prioriteta, te da svaka manja opština ima mogućnost da na taj način mnogo više napreduje u svakom pogledu, a pogotovu u ekonomskom.

Poslanik Miletić ističe da se u Svrljigu ravnomerno razvija zadrugarstvo, te da je cilj da se na taj način održi selo i mladi poljoprivrednici, ali i da se kroz razne mere pospeši stočni fond.

4 Komentara

    1. Ja vragolan i moj deda ,Cesto puta covek u starosti zali za onim sto prodje a sto se ne vraca moj deda ne zali jer ziveti ume a starine mudrost nicim se ne placa…

  1. Soce i Cumela ce da rese sve probleme.Uhvatio se za poljoprivredu ko pijan za plot a od poljoprivrede svrljiske nema ni go k..ac.Ne jebite vise narod u glavu i posto ste nesposobni i ne mozete da pokrenete industriju lepo i dostojanstveno se sklonite s vlasti da vas narod motkama ne bi oterao.Prekardasili ste sa pricom a realizacija ravna nuli.Tako je u Svrljigu a tako je i u Srbiji.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano