Broj pregleda

Razvoj sela i zadrugarstva, pomoć penzionerima

Razvoj sela i zadrugarstva na teritoriji svrljiške opštine, ali i pomoć seljacima i penzionerima bila je tema današnjeg sastanka narodnih poslanika Milorada Hadži Stošića i Milije Miletića.

Narodni poslanici u razgovoru, foto: S.K.
Narodni poslanici u razgovoru, foto: S.K.

Poslanici su se složili da je razvoj sela i zadrugarstva prioritet svih prioriteta, te da svaka manja opština ima mogućnost da na taj način mnogo više napreduje u svakom pogledu, a pogotovu u ekonomskom.

Poslanik Miletić ističe da se u Svrljigu ravnomerno razvija zadrugarstvo, te da je cilj da se na taj način održi selo i mladi poljoprivrednici, ali i da se kroz razne mere pospeši stočni fond.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

4 Komentara

 • Ovo sto su oni sedeli je od velikog znacaja za Svrljig.

  15
  2
 • Ajmo Šotani. Evo ga i deda. Sad će još malo i tatko direktor. Naš ponos. Svuda i dalje jedni isti.

  17
  2
  • Ja vragolan i moj deda ,Cesto puta covek u starosti zali za onim sto prodje a sto se ne vraca moj deda ne zali jer ziveti ume a starine mudrost nicim se ne placa…

   6
   2
 • Soce i Cumela ce da rese sve probleme.Uhvatio se za poljoprivredu ko pijan za plot a od poljoprivrede svrljiske nema ni go k..ac.Ne jebite vise narod u glavu i posto ste nesposobni i ne mozete da pokrenete industriju lepo i dostojanstveno se sklonite s vlasti da vas narod motkama ne bi oterao.Prekardasili ste sa pricom a realizacija ravna nuli.Tako je u Svrljigu a tako je i u Srbiji.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *