Search
Close this search box.
Broj pregleda

Razvoj sela i zadrugarstva, pomoć penzionerima

Podeli sa prijateljima:

Razvoj sela i zadrugarstva na teritoriji svrljiške opštine, ali i pomoć seljacima i penzionerima bila je tema današnjeg sastanka narodnih poslanika Milorada Hadži Stošića i Milije Miletića.

Narodni poslanici u razgovoru, foto: S.K.
Narodni poslanici u razgovoru, foto: S.K.

Poslanici su se složili da je razvoj sela i zadrugarstva prioritet svih prioriteta, te da svaka manja opština ima mogućnost da na taj način mnogo više napreduje u svakom pogledu, a pogotovu u ekonomskom.

Poslanik Miletić ističe da se u Svrljigu ravnomerno razvija zadrugarstvo, te da je cilj da se na taj način održi selo i mladi poljoprivrednici, ali i da se kroz razne mere pospeši stočni fond.

4 Komentara

    1. Ja vragolan i moj deda ,Cesto puta covek u starosti zali za onim sto prodje a sto se ne vraca moj deda ne zali jer ziveti ume a starine mudrost nicim se ne placa…

  1. Soce i Cumela ce da rese sve probleme.Uhvatio se za poljoprivredu ko pijan za plot a od poljoprivrede svrljiske nema ni go k..ac.Ne jebite vise narod u glavu i posto ste nesposobni i ne mozete da pokrenete industriju lepo i dostojanstveno se sklonite s vlasti da vas narod motkama ne bi oterao.Prekardasili ste sa pricom a realizacija ravna nuli.Tako je u Svrljigu a tako je i u Srbiji.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano